Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota Yaris Verso első ülése...

Toyota Yaris Verso első ülése mennyire hajtható előre? (kb. hány fok) nekem optimális lenne, ha szinte vízszintesre

Figyelt kérdés

tudom, hogy a hátsó üléssor vízszintesen a padlózatba behajtható

de nem ismert:hogy mennyire tudom az első üléseket előre lehajtani (netán kivéve a fejtámlát) azért, hogy egy 1,9m magas ember kinyújtózva aludni is tudjon benne egy hosszabb út során.

ill. a yaris verso ilyen jellegű méreteire lenne szükségem (link is jó)

2015. júl. 3. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Előre biztosan nem tudod kb. derékszögnél jobban hajtani! Az első üléseket teljesen előre tolva hátra lehet általában hajtani, így képezve fekvőhelyet, de az felér az állatkínzással!
2015. júl. 3. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:

A gond az, hogy ha az alábbi képet megnézed, az első ülések semmiképp se kerülnek egy síkba a csomagtartóval, amibe bele vannak hajtogatva a hátsó ülések:

[link]

2015. júl. 6. 19:57
 3/3 A kérdező kommentje:

köszcsi

ha van ötleted, milyen autó lenne erre megfelelő (barangolni az országban, küldöldön és alkalmanként autónban vízszintesen lefeküdni aludni, akkor jelezz, l. sz. most egy ford Transit connecto-ra is gondoltam.

2015. júl. 7. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!