Hogy tudom leellenőrizni, hogy rendeltetészerűen működik-e a klíma?
Figyelt kérdés
Nem volt még klímás autóm,lényegében azt se tudom,melyik gombbal kell bekapcsolni. Egy audi a3-ról van szó,digitális klímával. Lassan megyek megnézni a kocsit,és érdekelne,hogyan tudom leellenőrizni,hogy működik-e a klíma rendesen?2015. júl. 2. 21:00
1/2 Vizéli László válasza:
A/C gombot keress. Járatod az autót, a hőmérsékletet elhúzod vagy eltekered a hideg fele. A/C gomb be, és vársz. Ha egyre hűvösebbet fúj, akkor megfelelően működik. Esetleg beindítjátok az autót bekapcs a klíma. Addig körbe vizsgáljátok kívülről, meg tudod nézni addig a motor teret stb... Majd mikor a külsejét megvizsgáltad addigra a klímának kellemes hűvöst kell csinálnia az utastérbe.
2/2 anonim válasza:
A digitális klímán elég a hőmérsékletet beállítani hidegre, és be kell kapcsolnia magától a klímának. Ilyenkor a legtöbb autón hallani lehet, hogy a motorhang megváltozik, a hűtőventilátor forogni kezd, hideg levegőt fúj be, és pár perc után elkezd csepegni a kondenzvíz, amit látni fogsz az autó alatt.
Ha nem tudod kezelni, az nem baj, majd az eladó megmutatja mit kell bekapcsolni, csak szólj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!