Az miért van, hogy ezekben a 15-20 éves BMW-kben a 40 fokban, saját levükben főnek a sofőrök lehúzott ablakkal? Ezekben még nem volt klíma?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 20:04
1/7 Koplárovics Béci válasza:
Vagy már tönkrement, és a javítása annyiba kerülne, mint az autó volt okosba'. Plusz ugye ilyen autójuk az erős feltűnési viszketegséggel rendelkezőknek szokott lenni...
2/7 anonim válasza:
Klíma már volt bennük, mivel prémium autók/voltak anno. :D Csak tudod volt pénz 850 e-ért megvenni egy 16-17 éves e39-et, de arra már nincs pénz, hogy fent is tudja tartani és az ilyen dolgok ide tartoznak. :D Az meg kívülről nem látszik, hogy szar benne a klíma viszont az, hogy BMW az igen, szóval... :D
3/7 Beviz Elek válasza:
Mert nem szereti mindenki a klímát.
Klímám van, de nem használom. Kinyitom a napfénytetőt, lehúzom az ablakokat és kész.
Egy japán verda tulaja
4/7 anonim válasza:
mert az amúgy is sokat fogyasztó 320i ami elég gyakori elég sokat eszik,klímával meg örül ha még ki tud gyorsítani és a tankból meg szinte folyik a lé.
5/7 anonim válasza:
mert vagy nem működik, vagy nem bírja az ember, vay csak nem szereti. Én se szeretem csak ha már nagyon muszáj, de inkább lehúzom az ablakot. télen is le szoktam engedni legalább résnyire, közben megy a fűtés. Szeretem ha mozog a levegő, meg hallom a külvilág zajait. elviselhetetlen melegben dugóban araszolva bekapcsolom a klímát...
6/7 anonim válasza:
Par ember anyukaja csuklani fog.
Kozel 30eves a bmw-m de klimas es ha futok ha klimazok az elhuzhato elektromosteto 99% nyitva.
7/7 anonim válasza:
Többször olvastam ezen az oldalon, hogy ciki lehúzni az ablakot.. Hogy miért azt nem tudom, mostmár kötelező elburkolnod magad a kinti levegőtől meg a külvilágtól?? Én sokszor a fiatal Audimban is városban lehúzom az ablakot, mert csak.
Amúgy az is igaz, hogy a 15+ éves autókban már ritka a működő klima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!