Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sekítsetek dönteni kérlek!...

Sekítsetek dönteni kérlek! Alfa Romeo 159 szedán vagy Vw Passat b6 szedán 2006?

Figyelt kérdés

Ausztriai használt autó oldalakon nézegettem a 2 említett autót!

Az Alfát olcsóbban adják mint a Passatot! (Nem tudom miért!)

Azt vettem észre hogy méretben a Passat nagyobb! Javítsatok ki ha nem így van! Én a Passat felé hajlok de az Alfa is tetszik!!!

Te melyiket választadán? És miért?

A kinézet számít nekem a legjobban épp ezért ezt vegyétek figyelembe!

2015. júl. 2. 19:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%

jah, a tények azok tények. Csak egy a baj a hazai tényekkel, mégpedig az, hogy azokat széthajtott, harmad meg tudja isten hánykézen átment autókról alkotják, amit idehaza a kispénzű paréj meg tud venni. Olajcserére már nem igazán tud költeni, főleg nem Alfa-hoz való olajra, ha valami meghibásodik akkor úgy jár vele, nem csináltatja meg stb. lehetne még sorolni. A véleményt alkotók másik fele életében nem ült Alfa-ba, nem volt Alfa-ja csak hallotta, mondhatjuk úgy is hogy szájhagyomán útján terjedt.

Kérdezz meg egy németet, hogy ő mit mond az Alfa-ról, ne a hazai, új autót soha nem látott emberektől érdeklődj, mert ők lehuzzák mivel nem ültek normális Alfa-ban vagy soha nem volt nekik.

2015. júl. 14. 13:45
 22/22 Badattitude ***** válasza:
Az utóbbi hozzászóló mondta el a lényeget. Egy időben nagyon sokan ültek kétes eredetű Alfa 156-osokba úgy, hogy gőzük nem volt a típusról. Vitték a szerelő szakikhoz, akik nem minden esetben értettek a típushoz. Persze, egyből dígó szar lett a tegnap még áhított ALfa, amikor egy értő szerelő közölte, mennyibe is fáj a verda szakszerű rendberakása....Minden típus gondos gazdát feltételez. Ha számít a külső, akkor egyértelműen Affa 159. Csak előtte kutakodj hozzá valóban értő szerviz után, és kopó alkatrészen kívűl nem lesz gondod vele. Bármelyik autót haza lehet vágni a kontárkodással. Máskülönben, a Vw az autólopási lista elején van. Nem az eladhatóság miatt, hanem alkatrésznek lopják, mint a Suzukikat. Nálam ez is szempont volt és lesz is.
2016. szept. 26. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!