Sekítsetek dönteni kérlek! Alfa Romeo 159 szedán vagy Vw Passat b6 szedán 2006?
Ausztriai használt autó oldalakon nézegettem a 2 említett autót!
Az Alfát olcsóbban adják mint a Passatot! (Nem tudom miért!)
Azt vettem észre hogy méretben a Passat nagyobb! Javítsatok ki ha nem így van! Én a Passat felé hajlok de az Alfa is tetszik!!!
Te melyiket választadán? És miért?
A kinézet számít nekem a legjobban épp ezért ezt vegyétek figyelembe!
legjobban azok tudnak véleményt alkotni az Alfa-ról akiknek soha nem volt, azért ez kicsit vicces. Abba viszont nem gondolnak bele hogyha annyira szar lenne akkor mégis miért gyártják évtizedek óta, miért nem hagyták a pi*csába a gyártást ha úgy se megy nekik. A Fiat-tal ugyan ez a helyzet, azt is lehuzzák idehaza hogy milyen szar, aztán mégis felvásárolta fél Európát, pluszban a Chrysler-t is az USA-ba, ha annyira lom autókat gyárt, akkor honnan van ennyi bevétele (a gazdasági válságot már nem is említem, hogy a Fiat kacagott rajta mert nem érintette)?
Nem maga az autó szar, hanem az aki használta. A legnagyobb hülye meg az aki egy szarrá taposott példányt megvesz mert vagány akar lenni, aztán a benzinkuton 2000 ft-ért tankol.
Nem rosszabb az Alfa mint bármelyik más kocsi.
Most ez olyan dolog, ha alapja nincs akkor biztosan nem terjedne el róluk semmi hasonló.
Alapesetben ha megkapja a kötelező dolgokat, akkor ugyanúgy mint bármi más típus mennie kéne, velük mégis több egyéb, nem a kötelezően cserélendő dolgokból fakadó gond szokott lenni.
Alapesetben a Passat, sokkal megbízhatóbb, kevésbé szervizigényes konstrukció.
Alfát sokan védik, mert hát jajj Alfa, de ettől még a tények azok tények, sokkal szervizigényesebb autó, több velük a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!