Vélemények 2006-2007es VW Passatokról (2. 0 PD TDI)?
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni? Mire kell odafigyelni vásárlásnál? Megbízható autók? Vélemények,tapasztalatok? Egy normális állapotú kb milyen árban van,amire nem kell költeni? Előre is köszönöm a válaszokat!:)2013. jan. 7. 22:19
1/8 A kérdező kommentje:
B6
2013. jan. 7. 22:23
2/8 anonim válasza:
A generátor szabadonfutóban a csapágy szokott kimenni. Figyelj rá mert láttam már olyat ami a hűtőt is szétvert. Illetve a turbó 300-350 ezernél feladja a harcot. Egyébként nagyon megbízható típus!
3/8 anonim válasza:
Így van. Aki szidja a pd miatt, annak egy szavát se hidd el, mert hülyeség. Csak akkor megy tönkre, ha gyilkolják, nem vigyáznak rá. Megfelelő használat illetve szervizelés mellett az ég világon semmi baja nincs. A Volkswagen mindig is a prémiumról és megbízhatóságról szólt, az eleganciával, megjelenéssel (imidzzsel) párosítva. Főleg a Passatok.
5/8 anonim válasza:
Én csak ültem benne 1szer 2szer és baromi kényelmes és ha odalépnek neki rendesen meg is indul..
Haveroméknak van ilyen. Egyszer autópályán megadta magát. Be se lehetett indítani.
6/8 anonim válasza:
Én haveromnak is volt. Normális használat mellett 200 után kellett turbót cserélni rajt!
Illetve egy előzésnél letiltott az elektronika, amit egyik korábbi autója sem csinált a 12 közül. Majdnem ott maradtak, ekkora adta el a kocsit.
7/8 anonim válasza:
Ilyen évjáratú autóknál bármely márkánál előfordulhat, hogy letilt az elektronika egy jelentéktelen apróság miatt. A turbó meg nem megy el normális használat mellett 200 ezer km után. Vagy használtan vette? Akkor lehet hátra volt tekerve az óra.
8/8 anonim válasza:
Biztos nagyon megy,de jobb ha rákötöd az OTP automatát,ha meghibásodik.Közületeknek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!