Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Xenon vásárlásakor milyen...

Xenon vásárlásakor milyen adatokat kell szemmel tartani, és mi mit jelent (pl. a H21, vagy a DS1)?

Figyelt kérdés
Egyik volt cserélve szervizben, 300€-ért, szóval nem szeretném elhajítani, és kicserélni egy 50€-sra, amit párban veszek. Egy darabot szeretnék venni, ami a lehetö legjobban hasonlít a másikra, de a másikról azon kívül, hogy H21-es, DS1-es, nem tudok semmit (ezeket se tudom, mit jelentenek, örülnék, ha kisgítenétek). Továbbá azt se tudom, milyen márka. Az számít valamit? És nagy a külömbség a 150 és a 30, vagy a 80€-s között?

#Xenon #h21
2015. jún. 29. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

igazából a kivetkezőkre kell figyelni:

-színhőmérséklet.ez kelvinben van megadva,pl:6000K.minél kisebb ez az érték,annal fehérebb az izzó fénye,minél nagyobb 10-12ezer kelvin, annál kékebb.egész extrém esetekben (30ezerK)már rózsaszín a fény

-teljesítmény:vannak 35 és 55 wattos izzók is

-foglalat típusa:ez nálad a DS1,figalmam sincs ez milyen autlba való,nekem a merciben D2R van

igazából ennyi,mleg talán azt érdemes tudni mekkora a gyújtófeszültség,ez olyan 30-40ezer volt körül szokltt lenni,ennyit meg azért minden trafó tud!

2015. jún. 30. 10:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az egyszerü, és értelmes útbaigazítást, hálás vagyok érte!
2015. jún. 30. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
nagyon szivesen!
2015. jún. 30. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.