Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szeretik olyan sokan a...

Miért szeretik olyan sokan a VW Golfokat?

Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
mert stabil megbízható járművek kicsi fogyasztással olcsó alkatrész ellátással!
2015. jún. 29. 21:52
 2/5 anonim válasza:
87%

TDI motor örökös mint a szegénység, keveset fogyaszt (ha nem nyomod neki) de ha és nyomod a gázt erős, nyomatékos.

Mivel tömegautó ezért bontottan könnyen és olcsón hozzá lehet jutni az alkatrészekhez, pl. PD elemek.

Én ezért szeretem.

2015. jún. 29. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokszoros Golf tulajdonosnak mondhatom magam (I,II,III is volt több) és valamiért jó volt. Aztán mindig jöttek a hibák...és meguntam. Most divat lett nagyon, én 2 éve nem vettem. Akinek van esze az hosszabb távra nem tervez velük mert sokat kell rá költeni, főleg ha szétrohad. Az első három generáció már 20 év felett van bőven.
2015. jún. 29. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Kb ahogy a harmadik írta.

Maga korában és kategóriájában mindegyik széria kiemelkedő volt. Megbízható, viszonylag olcsón fenntartható, ár érték arányban nagyon jó, stb stb.

A IV-es most is veri a kortársait és elérhető áron van, ezért nagyon rákaptak.

Általában kétféle ember sz*rozza. Akinek nagyobb kategóriájú kocsija van, és nem fogja fel, hogy mi a különbség egy kompakthoz képest. Valamint akik vettek valami szart és irigyek.

2015. jún. 30. 07:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert nagyon el van találva, sem túl kicsi, sem túl nagy, megbizható, nem csicsás.
2015. jún. 30. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!