Miért szeretik olyan sokan a VW Golfokat?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 21:45
1/5 anonim válasza:
mert stabil megbízható járművek kicsi fogyasztással olcsó alkatrész ellátással!
2/5 anonim válasza:
TDI motor örökös mint a szegénység, keveset fogyaszt (ha nem nyomod neki) de ha és nyomod a gázt erős, nyomatékos.
Mivel tömegautó ezért bontottan könnyen és olcsón hozzá lehet jutni az alkatrészekhez, pl. PD elemek.
Én ezért szeretem.
3/5 anonim válasza:
Sokszoros Golf tulajdonosnak mondhatom magam (I,II,III is volt több) és valamiért jó volt. Aztán mindig jöttek a hibák...és meguntam. Most divat lett nagyon, én 2 éve nem vettem. Akinek van esze az hosszabb távra nem tervez velük mert sokat kell rá költeni, főleg ha szétrohad. Az első három generáció már 20 év felett van bőven.
4/5 anonim válasza:
Kb ahogy a harmadik írta.
Maga korában és kategóriájában mindegyik széria kiemelkedő volt. Megbízható, viszonylag olcsón fenntartható, ár érték arányban nagyon jó, stb stb.
A IV-es most is veri a kortársait és elérhető áron van, ezért nagyon rákaptak.
Általában kétféle ember sz*rozza. Akinek nagyobb kategóriájú kocsija van, és nem fogja fel, hogy mi a különbség egy kompakthoz képest. Valamint akik vettek valami szart és irigyek.
5/5 anonim válasza:
Mert nagyon el van találva, sem túl kicsi, sem túl nagy, megbizható, nem csicsás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!