BMW 316 Compact,1.8,116 LE, vélemények?
Figyelt kérdés
Második autóm lenne. Egy nem túl erős,de azér' középgyors,fiatalos,sportos autóra gondoltam,amihez azér' alkatrészt is lehet találni,és viszonylag megbízható is. Most nagyon nézegetem a 316-os Kompaktokat,érdekelne egy-két vélemény Róluk.2015. jún. 27. 18:12
1/18 anonim válasza:
A 316 minden, csak nem sportos. Egy közepesen nehéz kasztni 116 LE-vel, kb 11 mp alatt van százon...
Amúgy szerintem egy jó autó - közlekedni szép nyugisan.
2/18 A kérdező kommentje:
Kinézetre értettem a sportosságot.
2015. jún. 27. 21:08
3/18 anonim válasza:
De amúgy E36? Mert arra nem mondanám, hogy hűű de sportos a kinézete sem.
4/18 A kérdező kommentje:
E46.
2015. jún. 27. 21:54
5/18 anonim válasza:
Uh, a kereklámpás? Az a valaha gyártott legrandább bmw szerintem :(
Mondjuk ez azon nem fog változtatni, hogy lomha.
Mondjuk a kisebb benzinesek elég megbízhatóak, alkatrész is van hozzá. De a kasztnijuk rozsdára hajlamos és iszonyatosan sok belőlük itthon a 2-3 bontószökevényből összetákolt rozsdahalmaz, nem lesz könnyű jót venni.
6/18 anonim válasza:
Hát jó E46 -ost nagyítóval kell keresni. Szépre sminkelt, de véres torkú, fiatal kezdők által szarrá tiport példány viszont annál több. Legendásan lutri ennek a típusnak a vásárlása. BMW -s fórumokon keresgélnék, ott sanszosabb karbantartott darabot kifogni, de az meg nagyon drága lesz.
7/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek milyen árba van egy normális?egy milláér' láttam elég szépet.
2015. jún. 27. 23:33
8/18 A kérdező kommentje:
2004-eset néztem
2015. jún. 27. 23:34
9/18 anonim válasza:
Az reális, általában milla körül vagy felette indulnak amiket egyáltalán érdemes megnézni. BMW -ben jártas autószerelőt mindenképp vigyel magaddal ha elkezded nézegetni őket!
10/18 anonim válasza:
Szvsz inkább 1,5 millától indulnak azok, amik nem teljesen reménytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!