Keeway Pixel -em van. Mi a véleményetek erről? 1éve van meg, eddig csak pici hibái voltak (alapjárat állítás).
Figyelt kérdés
Nem értem miért fikázák sokan a keeway-t, lehet hogy nincs egy HÚ DE NAGYON BEFUTOTT NEVE, de nekem eddig semmi bajom nem volt vele. Ráadásul olcsó az alkatrész hozzá, szóval ha tönkre megy nem annyiba kerül a javítása mint egy másikénak. Ezért nem értem ezt.2010. márc. 1. 18:34
1/3 anonim válasza:
Én speciel ezekért szidom:
1: Simsonos vagyok, utálom a robogókat (szinte az összeset) pláne az ilyen névtelen göncöket, és ezt a variátoros fokozatmentes automatát utálom
2: Olcsó az alkatrész? Bármilyen baja van a Simsonomnak 10 ezerből működőképesre csinálom. Ezt garantálom.
3: Csal a km óra...
4: utálom amikor ilyenekkel keménykednek
5: utálom a műanyagmotorokat :D
....... most mennem kell
2/3 A kérdező kommentje:
ráadásul minek vegyek egy félmilliós robogót , akkor már inkább egy kocsi. ezzel meg elvagyok legalább
2010. márc. 3. 16:14
3/3 A kérdező kommentje:
most mennem kell. pfff menjél a pi.....
2011. máj. 26. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!