Simson S51: milyen keverési arányt használtok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 18:05
1/7 omadjoe válasza:
rég volt simom. de ha jol emlékszem, akkor 1:50 hez
1 liter olaj 50 liter benzinhez...
2/7 anonim válasza:
Én régóta SIMSON-os vagyok, csatlakozom az előttem válaszolóhoz 1/50. Kevesebb mennyiség kikeverése esetén 1 literenként 0.2 deci 2T olaj. (Én készítettem magamnak egy kalkulációs táblázatot literenkénti bontásban, hogy tankoláskor ne kelljen számolgatni, csak megnézem, hogy a beletankolt benzinhez mennyi olajat kell hozzá tennem. Természetesen van hozzá egy nérő edénykém is.)
3/7 anonim válasza:
1:50 az előírás
Bejáratáskor ajánlatos az 1:40
Én mindig 1:40-et használok, mert az enyém így sem füstöl és azért ezt jobban szereti.
Egyébként:
OMV Carrera 95 benzin + MOL Sprint 2T olaj
De most hamarosan E85 megy bele, benzinnel felesben :)
4/7 A kérdező kommentje:
Oks Köszönöm! Nekem eMZém van csak egy cimborámnak akartam tisztázni hogyan is kéne keverni... mer szerinte 1:30-35 be :D.... én is 1:50 et mondtam neki mivel úgy használom az MZ-ét de a fenének se akarta elhinni :) na mostmár van bizonyítékom....
2010. márc. 3. 17:35
5/7 wolly62 válasza:
Nos az emlékeim szerint a haverjaim mindig 1:33 as keveréket haználtak , én nem mert csak 1 riga motorom volt aaz meg 1:16 os al ment.
7/7 anonim válasza:
Hülyeség az 1:40 !!!Nem hasukra csaptak a gyárban az emberek, és mondták hogy há legyen 1:50!!! csak ha bejáratós akkor kell 1:40 Nagy tévhit, hogy : néémbaj ha kicsit olajosabb , jobban csúúszik..--Többet árt mint használ. Ajánlom az 1:40 es keverésűeknek hogy nézzék meg a kipufogójukat milyen szépen le van rakódva benne az olaj.
omv 95 super + Metabond Félszintetikus 2t
ÉS 1liter olaj az 50liter benzinhez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!