Mennyiert lehet megbizhato autot venni?
Figyelt kérdés
Amit nem kell gyakran szerelohoz vinni.2015. jún. 19. 19:02
1/5 anonim válasza:
280 000-ért lehet megbízható autót venni,melyet nemkell gyakran szerelőhöz vinni.
2/5 anonim válasza:
2 800 000-ért is lehet megbízható autót venni
3/5 anonim válasza:
milyen típusút? mert pl. egy swiftet már már kaphatsz 300-350-ért amire nem sokat kell költeni és sokáig elég strapabíró marad, de egy bmw-ből ennyiért csak totálkárosat kapsz...
4/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag 200-300 ezer körül már találni ilyen autókat. Mondjuk ha valaki megbízható autót keres fontos, hogy ne legyenek különösebb elvárásai vele kapcsolatban. Általában a legfapadosabbak, legegyszerűbbek jöhetnek főleg szóba ilyenkor. Kevés elektronika, kevés hibalehetőség, ráadásul olcsó a javítás.
1 millióért már válogathat az ember kedvére, de én mindig azt mondom kort és kilométert nem szabad nézni. Csakis a jelenlegi állapota számít. Ennyiért már jól felszerelt autókat is talál az ember.
Innentől pedig határ a csillagos ég.
5/5 anonim válasza:
Ém is azt tudom mondani nem km-ert állapotott vásárolunk,persze lehet 300-tól venni jó állapotu autót.Ha nem vagy túl felszereltség igényü(bár alapból) van már villany ablak stb.Én is 12 éves autó vettem igaz drágább volt valamivel 430, semmi extra benne a kötelező dolgokon kivül nem költötem rá,és persze én is vigyázok rá mint az elözö gazda.Jól néz körül ne kapkod el rengeteg jó kis kocsi van ezért az árért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!