Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyiert lehet megbizhato...

Mennyiert lehet megbizhato autot venni?

Figyelt kérdés
Amit nem kell gyakran szerelohoz vinni.

2015. jún. 19. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
280 000-ért lehet megbízható autót venni,melyet nemkell gyakran szerelőhöz vinni.
2015. jún. 19. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
2 800 000-ért is lehet megbízható autót venni
2015. jún. 19. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
milyen típusút? mert pl. egy swiftet már már kaphatsz 300-350-ért amire nem sokat kell költeni és sokáig elég strapabíró marad, de egy bmw-ből ennyiért csak totálkárosat kapsz...
2015. jún. 19. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag 200-300 ezer körül már találni ilyen autókat. Mondjuk ha valaki megbízható autót keres fontos, hogy ne legyenek különösebb elvárásai vele kapcsolatban. Általában a legfapadosabbak, legegyszerűbbek jöhetnek főleg szóba ilyenkor. Kevés elektronika, kevés hibalehetőség, ráadásul olcsó a javítás.

1 millióért már válogathat az ember kedvére, de én mindig azt mondom kort és kilométert nem szabad nézni. Csakis a jelenlegi állapota számít. Ennyiért már jól felszerelt autókat is talál az ember.

Innentől pedig határ a csillagos ég.

2015. jún. 20. 02:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ém is azt tudom mondani nem km-ert állapotott vásárolunk,persze lehet 300-tól venni jó állapotu autót.Ha nem vagy túl felszereltség igényü(bár alapból) van már villany ablak stb.Én is 12 éves autó vettem igaz drágább volt valamivel 430, semmi extra benne a kötelező dolgokon kivül nem költötem rá,és persze én is vigyázok rá mint az elözö gazda.Jól néz körül ne kapkod el rengeteg jó kis kocsi van ezért az árért.
2015. jún. 20. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!