Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van ilyen hogy kenőpénz?

Van ilyen hogy kenőpénz?

Figyelt kérdés
Sziasztok.2xbuktam forgalmi vizsgán és ugy érzem hogy a nagyon nagy izgulás miatt nemtudom megcsinálni.órákon tökéletes minden,de ahogy meglátom a vizsgabiztost kiráz a hideg.le lehetne fizetni.?és kb mennyit kellene adni?
2015. jún. 18. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne próbálkozz ilyenekkel...

Szépen vezetsz, és nem gondolsz az izgulásra.

2015. jún. 18. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.Lehet igazad van.
2015. jún. 18. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:

és ha nem vevő rá a vibi, még be is fejezheted azonnal a tanfolyamot, és jó darabig nem is kell próbálkoznod.

Az oktatód mit mond?

Mert ha fel vagy készülve, készítve rendesen, 1-2x még el lehet izgulni a vizsgát, de többször nem (mondjuk szerintem már a 2. bukás is olyan, hogy valami más nincs rendben, amit rendbe kell még tenni, akár ha csak fejben is - de ez az oktatón is múlik)

2015. jún. 18. 20:54
 4/5 A kérdező kommentje:
szerintem is gáz van..lehet velem de ahogy észre veszem az oktató is szarik rá hogy sikerül vagy nem....
2015. jún. 19. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is 2x buktam, előtte minden vizsga egyből meglett, és a forgalmi vizsgán is olyan hibákon buktam meg, amit kb. a 10. órámon csináltam utoljára, tehát teljesen banális dolgok. Nagyon izgultam és kapkodtam, ez volt a baj. Az első két bukás előtt - között vettem 5 plusz órát, majd a harmadik előtt csak egyet. Már úgy voltam vele, hogy leszarom, vagy sikerül vagy nem, egyáltalán nem paráztam rajta, és természetesen egyből meg is lett.

Én is gondolkoztam, hogy csúsztatok egy 20 -ast a vizsgabiztosnak, aztán haladjunk, de felénk nem igazán divat, és nem akartam, hogy esetleg balhé legyen belőle. Szerintem ha felkészült vagy a forgalomban történő vezetésre akkor sikerülnie kell pénz nélkül is.

2015. jún. 19. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!