Mégis hogyan tudtok lefizetni egy rendőrt?
Én (ha a körülmények is olyanok) megszoktam kérdezni,hogy "megbüntethetem-e saját magamat"...
Ez nem vesztegetési kísérlet,de tudja a tányérfejű,hogy mit akarok...XD
Két éve,ősszel volt...körforgalomból kifelé nem indexeltem,és kézben tartott mobillal telefonáltam. Mikor elhagytam a körforgalmat,akkor láttam meg a fák,bokrok takarásában a rendőröket. Bekötve sem voltam,de azt nem vették észre.
Tipikusan tanáros,kioktató volt a stílusa,kitért arra,hogy ha följelent,mennyi a max bírság,és hogy a családomtól vonom el így stb...
A "tipikus" <Mit csináljak én most magával,Károly?> után teljesen különváltak,az egyik be is ült az autóba. Ez meg fölnyittatta a hátulját,kötelező tartozékokat nézve...és így szólt: mivel minden(eü-doboz,háromszög,stb megvan így megúszhatja egy ötezressel.
Volt nálam,odaadtam...visszaadta a papírokat,jó utat kívánt,és mire hátul elpakoltam,és elindultam,beült ő is,és nézett a semmibe az autójukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!