Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mégis hogyan tudtok lefizetni...

Mégis hogyan tudtok lefizetni egy rendőrt?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is elkezdene szidni: nem feltett szándékom ilyet csinálni, de hogy mégis hogyan megy ez? Gondolom van olyan rendőr aki elfogadja és olyan is aki nem. Ezt mi alapján döntitek el? Vagy berakjátok az iratok közé, és tudni fogja? És mivan, ha elteszi de mégis megbüntet? Akkor mondod hogy azt a pénzt minek tette el, mert az nem azért vol ott...? Illetve konkrét történetek is érdekelnének, hogy ki csinált már ilyet és mi sült el rosszul? :)

2012. júl. 5. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, amelyik rendőr ilyen, az hagyja magát lefizetni és tesz ráutaló megjegyzéseket. De különben éppen ezért jobb helyeken már nem párban ellenőriznek a rendőrök, hanem egyszerre 2-3 autóval küldik ki őket, ott már nem igazán van erre lehetőség.
2012. júl. 5. 12:03
 2/6 kiflitolvaj ***** válasza:
100%
Azért elég sűrűn előfordul, akár vámos, akár rendőr és ők utalnak rá. Ilyenkor jön a jaj, most mit kezdjek magával, meg a jószándék megvan bennünk, de... stb. duma. Na ennél a résznél már tudod, hogy mire megy ki az egész. Összeget többnyire nem mondanak, csak említik, hogy pl. hárman vannak, ezzel arra célozva, hogy ne egy ötössel szúrd ki a szemüket. Ez elég vékony jég és bizonyítani meg nagyon nehéz, úgyhogy a mai napig így működik.
2012. júl. 5. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én (ha a körülmények is olyanok) megszoktam kérdezni,hogy "megbüntethetem-e saját magamat"...

Ez nem vesztegetési kísérlet,de tudja a tányérfejű,hogy mit akarok...XD

2012. júl. 5. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Két éve,ősszel volt...körforgalomból kifelé nem indexeltem,és kézben tartott mobillal telefonáltam. Mikor elhagytam a körforgalmat,akkor láttam meg a fák,bokrok takarásában a rendőröket. Bekötve sem voltam,de azt nem vették észre.

Tipikusan tanáros,kioktató volt a stílusa,kitért arra,hogy ha följelent,mennyi a max bírság,és hogy a családomtól vonom el így stb...

A "tipikus" <Mit csináljak én most magával,Károly?> után teljesen különváltak,az egyik be is ült az autóba. Ez meg fölnyittatta a hátulját,kötelező tartozékokat nézve...és így szólt: mivel minden(eü-doboz,háromszög,stb megvan így megúszhatja egy ötezressel.

Volt nálam,odaadtam...visszaadta a papírokat,jó utat kívánt,és mire hátul elpakoltam,és elindultam,beült ő is,és nézett a semmibe az autójukból.

2012. júl. 5. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
ma 12:33: ezen jót nevettem :D tányérfejű :D
2012. júl. 5. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A tanácsok jók, aztán csak ésszel, mert ha viszont a rendőr nem vevő a dologra, és te mégis előhozakodsz vele, csúnyán megütheted a bokádat.
2012. júl. 12. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!