Május 27. ikén ellopták (Aerox 100) 50esként használt szeretett motoromat, feljelentést tettem, azóta sincs semmi, lehet még reménykedni?
Figyelt kérdés
Negatív kommentelők menjenek máshová, az itt a kérdésem , hogy mit tudnék még én tenni azért hogy elő kerüljön szeretett motorom? Rengeteg helyet átnéztünk, tippek után mentem , de sajnos semmi.. Fényes nappal délután vitték el , társasház bejárata mellől (rengetek ablak nyílik e térre, még se látta senki a lopást..) Járt már valaki úgy hogy ellopták a motorját, és előkerült?2015. jún. 17. 19:39
2/9 anonim válasza:
az kiskomám,már lehet határon belül sincs vagy ha igen akkor szétszedve darabjaira valami suftniban!!!
Egyébként nem is baj hogy elvették tőled,legalább eggyel kevesebb szabálysértő:biztosítási csalást elkövető,jogsi nélkül vezető stb stb suhanc lesz az úton!
3/9 anonim válasza:
Még sorkatona koromban ellopták a Simsonomat. A rendőrség semmire sem ment. A katonaságnál rengeteg unalmas időm volt, ezért megérzésből böngésztem az akkori Bazár újság hirdetéseit, ahol eladó Simsont hirdettek. Felhívtam, és behúztam a csőbe az eladót azzal hogy megkérdeztem van-e valami hibája, és hogy nem gond mert szerelő vagyok, csak azért érdekel mert haza akarok rajt menni ha megveszem. Persze arra a hibára voltam kíváncsi ami az én motoromnak volt. Az első gyanús hirdető téves volt. A második kapás volt! Megtekintettem és ráismertem a motorra. Azt hazudtam hogy elfelejtettem kp-t felvenni, mindjárt jövök. Ahogy ígértem, mentem is, két rendőrrel.
4/9 szerencses85 válasza:
Nem akarom elvenni a kedved az egésztől, de itthon a rendőrség ilyen ügyben nem működik hatékonyan. Ha ennyi idő után semmit nem csináltak, ők nem is fognak, de jól tetted, hogy bejelentetted. Érdemes lenne a környéken lévő üzleteket, bármilyen helyeket felkutatni, hogy hol van kamera, és aznap, akkor milyen képeket rögzített, bár valószínűleg nem saját lábán vitték el a motort, hanem valami furgonnal, de azért egy esélyt adhatsz neki. Ezen kívül még szétnézhetsz jófogáson, meg az összes többi helyen, ahol használt alkatrészek vannak, és megnézni, hogy nem adnak-e el olyan cuccokat. Emellett még a környékbeli piacokon sem árt körülnézned. Internetre még felrakhatsz facebookra keresést, ott gyorsan terjed, hátha felismeri valaki. Ezen kívül más sajnos nem nagyon jut eszembe, kívánom, hogy előbb utóbb kerüljön elő!
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves második , nem vagyok a kiskomád még véletlenül sem . Másrészt , nem volt forgalomba , se 50es biztosítás rá kötve.. Így szerintem máshol háborogj, és ahogy leírtam , a negatív kommentelők menjenek máshová..
2015. jún. 17. 19:59
6/9 A kérdező kommentje:
50esként használt alatt azt értem hogy így vettem meg , de még nem került sor a forgalomba helyezésére, kipofoztam , javítgattam..
2015. jún. 17. 20:03
7/9 anonim válasza:
Két héten belül fogsz kapni a rendőrségtől egy levelet, hogy megszüntették a nyomozást.
8/9 anonim válasza:
Nem kell ezt se szétszedni, se külföldre vinni. Elég egy matricát ragasztani rá, ha nagyon fosós a tolvaj, akkor egy db idomot kicserél rajta, aztán akár előtted is motorozhat vele. Mi a francot tudsz vele tenni? Minden aeroxost lerángatsz a motorról, hogy nem az-e véletlenül? Egy sima kamu adásvételivel bárki használhatja. Vegyél újat.
9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy rá 2hónapra meglett, csak nem szabad annyiban hagyni :)
2019. dec. 4. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!