Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 4-et tudom valahogy...

Petya183 kérdése:

Golf 4-et tudom valahogy tuningolni? Részletezném.

Figyelt kérdés
Adott egy Golf 4 2001-es 90LE-s TDI foggalmam sincs milyen turbó van rajt (változó geos vagy nem ) de szeretném egy 10-20-30 LE-vel fejjebb vinni..ha jól tudom a 110LE-s ben ugyanez a motor akkor miben különbözik ? A lényeg hogy nem szeretném szétfaragni se olyat csinálni amitöl fél év mulva szétesik a motorja. Gondoltam valami nagyobb turbóra chip-re hasonlókra. Dieselnél nem nagyon vagyok képben. Kérem a " mitakarsz te abból , minek akarod , nahh megin egy tuningkirály " válaszok mellőzését!!! Minimum 10LE kellene még. Ki mit ajánl ? Ha lehet kb árakkal megjelölve köszönöm!
2015. jún. 17. 19:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
JA itt is élek és nem nagyon szeretik a füstös kocsikat az osztrákok de te füstölgess otthon mig lehet :)
2015. jún. 17. 22:42
 12/15 anonim ***** válasza:

na ezt most jól megmondtad.......

egyébként:

1)melós kocsit minek tuningolni??

2)ha már ennyire büszke vagy arra,hogy az osztrákoknál élsz,akkor annyira azért képben lehetnél,hogy náluk nem úgy működik ám a tuningolás,hogy rálökök már valami másik turbót,megcsippelem meg hasonlók........

2015. jún. 17. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy az erősebb 110 LE változat szintjére biztonsággal felhúzható, de tovább ne, mert veszít a motor a tartósságából. A 110LE már teljesen korrekt.
2015. jún. 18. 08:41
 14/15 A kérdező kommentje:

1) A 2008as A4est nem akarom és mert sok a penzem cserelni meg nem akarok mert szeretem ezt a kocsit erre jo amire kell csak errefele a főúton ahol km-enkent lampa van zöldnél picit lomha ( le tolnak a faszba hatulrol )

2) hidd el tisztában vagyok pont ezert irtam hogy nem akarok faragni nagyon csak valami lájtos tuningot amit ezek szerint nem èrtettèl meg. Turbót nem veszik észre tudom miket néznek meg a kocsin de most amugy is bevándorlokkal vannak elfoglalva...

3)!!!! Ezen az oldalon senki nenm tud normalisan valaszolni csak beszolni meg kritizálni? Akkor irjal ha tudsz is valami hasznosat leszarom h ki ellenzi amit akarok ezt meg se kell irni ha nem tudsz segiteni akkor dugd az ujjaidat melegebb rèszbe...

2015. jún. 18. 08:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak pont erre a válaszra vártam...ez hogyan kivitelezhető pontosan?
2015. jún. 18. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!