Golf 4-et tudom valahogy tuningolni? Részletezném.
na ezt most jól megmondtad.......
egyébként:
1)melós kocsit minek tuningolni??
2)ha már ennyire büszke vagy arra,hogy az osztrákoknál élsz,akkor annyira azért képben lehetnél,hogy náluk nem úgy működik ám a tuningolás,hogy rálökök már valami másik turbót,megcsippelem meg hasonlók........
1) A 2008as A4est nem akarom és mert sok a penzem cserelni meg nem akarok mert szeretem ezt a kocsit erre jo amire kell csak errefele a főúton ahol km-enkent lampa van zöldnél picit lomha ( le tolnak a faszba hatulrol )
2) hidd el tisztában vagyok pont ezert irtam hogy nem akarok faragni nagyon csak valami lájtos tuningot amit ezek szerint nem èrtettèl meg. Turbót nem veszik észre tudom miket néznek meg a kocsin de most amugy is bevándorlokkal vannak elfoglalva...
3)!!!! Ezen az oldalon senki nenm tud normalisan valaszolni csak beszolni meg kritizálni? Akkor irjal ha tudsz is valami hasznosat leszarom h ki ellenzi amit akarok ezt meg se kell irni ha nem tudsz segiteni akkor dugd az ujjaidat melegebb rèszbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!