Mennyire jó az e learning kresz képzés? Valamint pontosan hogyan zajlik, és kb mennyi idő?
B kategóriát tudom, a többi lehet kicsit más.
Hát most úgy van, hogy 90 órád/egy éved van elvégezni. Az egy éven belül kedved szerint csinálhatod bármikor, ha a 90 óra nem lenne elég, akkor lehet pótórát venni tízesével.
A felépítését nem írom le, van a neten demó verzió, abból elég jól átjön, olyan az egész.
Én nulláról indulva, mindent szépen lassan, alaposan átrágva, az összes kérdést, mindent átnézve 17 órát töltöttem vele. Még így is kevesebb idő, mint egy tantermi képzés és tuti nincs az, hogy elbambulsz és lemaradsz. Ha meg nagyon nem értesz valamit, az oktatóval lehet konzultálni, persze nem olyan közvetlenül és rögtön, mint egy órán.
B kategóriánál 5 modul van, ezekben néhány kisebb lecke és mindegyik végén egy vizsga, ahogy előttem írták. Az összes lecke után a 3 pontos forgalmi helyzetekre van gyakorló rész, kb 175 kérdés. Utána egy valódit szimuláló vizsga (de ezt megnézheted a szakoe.hu oldalon is), de ezt is írták, csak pontosítottam a számokat. :D
Ja ha nagyon profi lennél kreszben és csak végigkattogtatod meg tesztelsz, minimum 5 órát akkor is el kell töltened vele.
Ha mindent sikeresen teljesítettél, akkor erről kapsz egy igazolást és azzal lehet vizsgára jelentkezni, de ezt majd az oktatód intézi elvileg.
Én B kategóriát csináltam, tegnap előtt végeztem vele.. 20 nap alatt végeztem vele egyéb dolgok mellett. Sokkal jobb, mert akkor csinálom amikor van időm.
Szerintem is könnyen érthető, bár én már valamennyire tudtam a kreszt.
Jól, többször elmagyaráz mindent, tényleg szájbarágós, de az nem baj!Az ábrák is érthetőek!
Az, hogy hogy zajlik, az előttem lévők nagyon jól leírták. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!