Szerintetek melyik a jobb? 250 4t vagy 125 2t?
Figyelt kérdés
Motort szeretnék majd most venni és ez lenne ez első komolyabb motorom :D ktm exc 125 vagy ktm exc250f-en gondolkozok. Azt tudom melyik milyen költségekkel jár meg stb. csak azt nem tudom melyik lenne célszerű számomra, de idáig a 125 2t mellett állok. Szerintetek?2015. jún. 16. 16:45
1/4 A kérdező kommentje:
az*
2015. jún. 16. 16:46
2/4 szerencses85 válasza:
Gondolom ha annak utánaolvastál, hogy melyikben mire kell költeni, akkor annak is, hogy mi a kettő között a különbség.
Ezt ajánlom végigolvasásra, igazából ugyan ezt leírhatnám, de:
3/4 szerencses85 válasza:
Bal oldalt abban az oszlopban tudod elolvasni, hogy számodra az anyagiakon kívül milyen különbséggel jár.
4/4 anonim válasza:
Hát ha tudod melyik milyen kőtségekkel jár akkor csak te tudod hogy melyik felel meg jobban neked.4t drágább de könnyebb vele gyorsabbnak lenni.Én 2t párti vagyok az egyszerűsége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!