Az Ural miért jobb terepen mint a Kraz?
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 22:38
1/5 anonim válasza:
Azért ez elég érdekes kijelentés volt.
Én még Krazt sem láttam sokat elakadni, pedig szolgáltam 7 évet, és nem két kilométert tettünk meg velük, de elakadni nem sikerült, még a legmostohább körülmények között sem.
Aztán meg az is igaz, hogy tipusokat sem irtál pontosat.
3/5 A kérdező kommentje:
Állítólag a kraz nehezebb,nagyobb,nehéz vele manőverezni és azt mondják még hogy az ural nagyobb hasmagassággal rendelkezik és emiatt könnyebben boldogul pl sáros utakon,amit nehezen tudok elhinni mert a kraz erősebb,széles kerekei vannak tehát kevésbé süllyedékeny.Ezért kérdezem h miért jobb mégis az ural(az oroszok mondják h a zil/ural a legjobb a terepi viszonyok között)
2015. jún. 16. 06:46
4/5 anonim válasza:
Gondolom alapesetben Kraznál a 255-re gondolsz, abból volt nálunk is a legtöbb, Uralból pedig a 4320.
Terepre igazából mindkettő hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, bár kettő közül a Kraz még egy lapáttal masszívabb, batárabb konstrukció volt.
Amiért mára Uralra mondják, hogy megy mindenhol annak az lehet az oka,hogy Ural jóval elterjedtebb lett mára, mármint modernebb típusokból is több szaladgál, mint a Kraz modernebb típusaiból.
5/5 anonim válasza:
Ahol az URAL már beadta az unalmast, ott a KRAZ még a 350-400 mázsa rönkfát lehozta a hegyről, sőt a markoló lent felállt a platóra, és felvittük vele a hegyre. Ural-al egyszer próbáltuk, aztán ment a Kraz utánna átpakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!