BMW E12 525 vélemények?
Nem kellett volna ide kiirnod ezt a kérdést, mert a legtöbben csak azt vágják hogy BMW-t akarsz, az nem esik le nekik hogy gyakorlatilag egy szép veteránt akarsz venni nemes célokra.
Inkább az a furcsa hogy ilyen fiatalon neked ilyen autó kell, de megértelek, én is ilyen voltam. Azonban ha parázol attól hogy tönkremegy, lehet nem kéne belevágni még, mert ez bizony el-el romolgat.
@22:30
Na szerinted miért ilyen autót akar? Mert ezt kapja meg fillérekért. De az olyan romhalmaz is lesz.
"Van egy szépnek mondható egyed a látókörömben,"
Nem feltétlen hulladékot akar, árat meg nem írt.
Hát igazából ez már nagyon veterán és ha igényeset akarsz akkor pénztemető.
Bontottan ehhez már nem nagyon fogsz találni itthon alkatrészt szerintem, marad az E-bay meg az autósbolt. Rálestem a unixon, ott pl meg tudsz hozzá ugyanúgy bármint venni, mint egy Swifthez vagy F Astrához. Kérdés mennyi minden kell és mennyivel drágább :D
Egy E34-hez azért sokkal sokkal több minden van bontottan is, ráadásul ott már vannak olyan megoldások amik megvannak más autókban is pl motor E30-ban,E36-ban.. azért jobban az esélyeid az elérhető árú fenntarthatóságot illetően.
" Ja és neki még lelke van"
LOL.
Nem, nincs. Ez egy targy, nincs lelke. Szerintem ne kezdd mar el 19 evesen ezt a xar dumat :)
Komoly szerszámok és tapasztalat nélkül (neked vagy ismeretségi körödben) csak sok pénzzel!
Egy ilyen idős kocsin mindig van valami és egy teszkós kulcskészlet nem elég.
Kasztnizások, Üzemanyagrendszer, futómű, motorvezérlés, stb. (ezekhez nem elég a teszkóskulcskészlet és a gyorstalpalo barkácsképzés!)
...és igen szép kocsi, jó kocsi, hajrá!
Sose volt fiatal kocsim, most egy E34 van, viszont 10+év szerelési tapasztalat.
A mai műanyag lendkerekes bohóckocsikat utálom, háromhengeres ezres és egykettes kotladékok....
Inkább egy 20-30-40 évesre menjen rá a sok pénz meg tankolok bele 10litert, de cserébe igazi autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!