Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Chrysler Stratus vélemények?

Chrysler Stratus vélemények?

Figyelt kérdés

Kizárólag manuális váltóssal kapcsolatos tapasztalatok,vélemények érdekelnének, 2.0-ás motorral. Fogyasztás nem mérvadó,de kíváncsi lennék arra is. Egyébként megbízhatóság,alkatrész árak-ellátás érdekelne leginkább.

Választ előre is köszönöm!

2015. jún. 14. 13:19
 1/6 gomzoli ***** válasza:
Ugyanaz a 2 literes Mitsubishi motor van benn, mint a Galantban. Nagynéném osztrák férje vett vagy 15-16 éve egy ilyen kabriót újonnan, nem valami gondos gazdája a kocsijainak, de sokáig kibírta nála, talán még mindig áll valahol a garázsában. Annak idején szép, egzotikus kocsinak számított, ma már inkább gagyinak tartja a közvélemény. Tény, hogy sok igénytelen dolog van a belső térben, nem véletlenül volt újkorában is jóval olcsóbb a hasonló méretű konkurenciánál.
2015. jún. 14. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
anno sok Stratusunk volt üzlet miatt,és imádtam őket.most,hogy végre van jogsim nekem egy Sebringem van,azzal nagyon meg vagyok elégedve.ha jól tudom szintén mitsubishi motor,kéziváltó.elnyűhetetlen,és még mindig tekintélyt parancsoló autó.imádom őket :)
2015. jún. 14. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:

egyébként én esküszöm nem értem miért szidják a Chryslerek kinézetét,nekem a Sebring-Stratus-300M mind halálosan tetszik.volt alkalmam ülni mind a 3-ban(Sebringben hálisten most is),és akárhányszor indulok vele a "de jó beülni" érzés ragad el.

2015. jún. 14. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Én se értem,mér' fikázzák.Nekem Pt Cruiser is tetszik,de egy a trió:stratus-sebring-300m tényleg mindent visz.Elegancia,tekintély,határozottság...és az a forma. Imádom a jenki kocsikat.Kár,hogy sebring nincsen kisebb motorral,bár ekkora kasznihoz kevés is lenne.

Igen,a stratus egyik gyengesége a belsőtér,ami akármennyire is tetszik a kocsi összességében,sajnos be kell látnom,hogy gagyira sikerült :/

2015. jún. 14. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem a stratus belsője is tetszik :D

a PT az nekem egy picit fura,meg azokból a pletykákból nem tudom mennyi igaz,hogy motorikusan se annyira elnyáhetetlenek,mint a trió...

igen,hát a legkissebb motor az a 2literes,de ezekhez kell is.a 133LE-s stratus se egy versenyautó,meg a 141LE-s sebring se igazán.

ja,meg ugye ezeknek egyetlen nagyobb bajuk a futómű.alapból is hamar elkezdenek kotyogni,hát még a magyar utakon.enyém is kopog néha egy-egy nagyobb buckánál.de hát ez legyen a legnagyobb gond vele

2015. jún. 15. 09:07
 6/6 gomzoli ***** válasza:
100%

a Mitsubishi motor és a váltó sokat dob a minőségérzeten, és persze azt sem szabad elfelejtenünk, hogy ezek anno európai piacra készült járgányok voltak, tehát a Chrysler márkanév tényleg csak csillogásnak volt ráaggatva azokra a sajnos középszerű járgányokra, amik összeszedett alkatrészekből álltak, ahogy manapság a Daewoo sem más mint Chevrolet. De hála istennek annak idején nem gagyiból, hanem a japán technológiából válogattak, így tényleg jóra sikerültek azok a kocsik. Nekem személy (ill. a családnak) szerint pl. egy Mitsubishi Grandis van 2,4 literes benzinnnel, és tudom, hogy ugyanez a motor a Chryslerbe is került, pl. a PT Cruiserbe. Előbb mállik szét a kocsi, mielőtt a motor beszärna. Ha arra lenne igényem, meg mernék venni akár egy Chryslert is, mondjuk épp a Voyagert, de inkább a Grand Voyagert.

Na, ha komáltad a mondókámat, nyugodtan nyomhatsz zöldet, nem bánom.

2015. jún. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!