Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson enduro trafó hiba?

Simson enduro trafó hiba?

Figyelt kérdés
nincs szikra a gyertyánál mi lehet az oka? trafo?
2015. jún. 15. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Nagyobb rúgásra vagy tolásra sincs szikra? Ha nincs akkor a vezetékeket kell először megnézni az alaplap környékén, mert ott el szokott törni a szigetelésük utána meg a réz szálak is.
2015. jún. 15. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
1 ellenőrizd a gyertyát 2 a pipát 3 gyújtókábelt 4 a trafó kap e áramot és jelet ha itt nincsen semmi akkor tovább az alap laphoz
2015. jún. 15. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
cserélj kondít és megszakítót és lesz!
2015. jún. 17. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
de olyan fos kondikat lehet venni hogy nem igaz ha nincs súlya ne vedd meg én vettem egy pille könnyű szirszart és nem tudtam vele menni mert ki volt száradva
2015. jún. 17. 22:55
 5/5 anonim válasza:
Ha az alaplapon kicseréled a kiskondit, akkor érdemes felvezetékelni a légszűrőházba, mert sajnos a mai darabok hamar kiszáradnak az alaplapon a nagy hő miatt. Ha valami kis lukat látsz a kondi tetején a bakeliten, akkor annak már vége van és a boltban is érdemes odafigyelni rá! Ha a megszakító kalapácsot cseréled, próbálj meg beszerezni egy gyári talpat hozzá, mert az utángyártottakba hajlamos megolvadni és elhajolni melegen, ilyenkor elmegy a gyújtás és hidegen vissza jön, amikor vissza hül a talp és ráhajlik a lendkerék pályára. Ha ez sem nyert hangszórót, akkor nézd át a kábeleket esetleg a gyertya kábel nincsen e szét szopósodva valamelyik végén, akkor vágj le belőle kicsit. Vagy a gyertya hézag lehet még a ludas.
2015. jún. 24. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!