Simson enduro trafó hiba?
Figyelt kérdés
nincs szikra a gyertyánál mi lehet az oka? trafo?2015. jún. 15. 19:57
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Nagyobb rúgásra vagy tolásra sincs szikra? Ha nincs akkor a vezetékeket kell először megnézni az alaplap környékén, mert ott el szokott törni a szigetelésük utána meg a réz szálak is.
2/5 anonim válasza:
1 ellenőrizd a gyertyát 2 a pipát 3 gyújtókábelt 4 a trafó kap e áramot és jelet ha itt nincsen semmi akkor tovább az alap laphoz
3/5 anonim válasza:
cserélj kondít és megszakítót és lesz!
4/5 anonim válasza:
de olyan fos kondikat lehet venni hogy nem igaz ha nincs súlya ne vedd meg én vettem egy pille könnyű szirszart és nem tudtam vele menni mert ki volt száradva
5/5 anonim válasza:
Ha az alaplapon kicseréled a kiskondit, akkor érdemes felvezetékelni a légszűrőházba, mert sajnos a mai darabok hamar kiszáradnak az alaplapon a nagy hő miatt. Ha valami kis lukat látsz a kondi tetején a bakeliten, akkor annak már vége van és a boltban is érdemes odafigyelni rá! Ha a megszakító kalapácsot cseréled, próbálj meg beszerezni egy gyári talpat hozzá, mert az utángyártottakba hajlamos megolvadni és elhajolni melegen, ilyenkor elmegy a gyújtás és hidegen vissza jön, amikor vissza hül a talp és ráhajlik a lendkerék pályára. Ha ez sem nyert hangszórót, akkor nézd át a kábeleket esetleg a gyertya kábel nincsen e szét szopósodva valamelyik végén, akkor vágj le belőle kicsit. Vagy a gyertya hézag lehet még a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!