Megszakítós gyújtásnál mitől lehet kicsi a szikra? Kondenzátort és a megszakítót cseréltem elektronikára, a hiba továbbra is áll. Ritkán szikrázik, akkor is csak épp hogy áthúz. Trafó lehet a bűnös?
Jó öreg masinád lehet ha megszakítós a fűnyíród ;)
Megszakítós gyújtásnál pici szikra okai:
- nagy mexahézag
- rossz kondi
- rossz traffó
- túl nagy gyertyahézag
- rossz gyertyapipa
De milyen elektronikát cseréltél? Komplett elektromos gyújtást tettél rá mondjuk egy másik fűnyíróból? Mert annál egybe van a traffó az elektronikával ha emlékeim nem csalnak
Elektronikára cserélted?
Azaz jeladós a gyújtás?
Amúgy valószínű hogy akár ezt a trafó is okozhatja,gyertya is okozhatja.Megszakítónál fontos a hézag is ha megszakítósat próbálsz beállítani.
És a gyenge szikráért a kondi is lehet hibás.
Ha gyenge a szikra akkor úgy is durrogni fog szerintem....
????
Milyen elektronikát vettél 2600ft-ért? Linket tudsz? Basszus ha csak ennyibe kerül akkor már faragom is rá a régi MZ-re! :)
Üdv
Ha jeladós az új elektronika akkor kell neki jeladó is. De ha egybe is van akkor meg a lendkerékben kéne a jeladónak egy plusz mágnes.
Na mindegy nem értem ezt az elektronikai kütyüt amit vettél.
Azt meg nem is tudtam hogy LAV 35-be volt megszakítós. Akkor én szerencsés vagyok mert van 3 darab itthon de mindegyik jeladós gyújtásos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!