Mennyi egy "kínai" (Keeway, Motowell, Benelli 49x. ) kétütemű,50ccm-es, léghűtéses robogó valós végsebessége sík terepen?
A legtöbb hirdetés szerint (új és használt motor esetén is) egy ilyen robogó végsebessége cirka 70-80 kph (folytás nélkül). Az enyém szintén kínai, szépen megy, semmi gond nincs vele, de sík terepen, önerőből max 62-63. Ennyit írt a Totalbike teszt is. (Persze lejtőn lefele, ha összehúzom magam akkor ez is megy vagy 75-öt, de ez speciális eset.) Az utcán sok olyat látni, ami megy mint a veszedelem, de azok általában nem ötvenesek.
Azért kérdezem, mert ha igaz a fenti érték, akkor vmi nagyon nem stimmel az enyémmel.
No, a fojtást megint elírtam :-/ Rááll a kezem a folyik miatt...
Azt hallottam én is, hogy a vizesek jobban mennek.
Keeway hurricane 50-es fojtás nélkül óra szerint 85, GPS-el megmérve 68.
70 kiló alatt nem ráfeküdve.
Nekem amikor 75-el megyek akkor 60-al megyek valójában.
Egyébként, attól függ, ha nyáron meleg van és normálisan be van állítva akkor mehet 70-80-at (Az ő órája szerint :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!