Hogy kell beállítani, hogy mutassa a fogyasztást?
Figyelt kérdés
Audi a6 c5 (2000évjárat)
Elvileg sok mindent tud mutatni a műszerfal, /nem konkrétan a fogyasztásra vagyok kiváncsi/ jelenleg csak kinti hőmérsékletet jelzi, mivel tudom átkapcsolni?
2015. jún. 12. 08:35
1/3 anonim válasza:
Nekem A3 van,a jobb oldali bajuszkapcsolóval tudom állítani ezeket a dolgokat,bár nekem nagy kijelzős szóval a hőmérsékletet mellett is tudja külön mutatni a fogyasztást.Amúgy a bajuszkapcsoló végén vannak a gombok.
2/3 A kérdező kommentje:
A bal oldali kapcsolóval a tempomatot, a jobb oldalival pedig csak az ablak törlőt kapcsolom.
2015. jún. 12. 09:21
3/3 anonim válasza:
Nem lehet,hogy akkor nincs benne fedélzeti számítógép?Nekem is az indexen van a tempomat a jobb oldalin meg a fedélzetit tudom vele állíttani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!