Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy peugeot 206 CC-t...

Vettem egy peugeot 206 CC-t és kiderült, hogy elég sok baja van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az eladó azt mondta kicserélt rajta elég sok mindent de még mint kiderült 200 ezret rá kell költeni. Mi ilyenkor a teendő? Jelentsem fel?
2015. jún. 11. 12:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amelyik szerelő ilyen sületlenségeket mond neked, hogy az olaj és szűrőcsere hiba és "az egész első futóművet cseréni kell" arra egy izzócserét sem bíznék. De te tudod...
2015. jún. 11. 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha tellett cabrióra akkor az a 200rongy aprópénz :D
2015. jún. 11. 15:02
 13/14 szántóvető ***** válasza:
elég furcsa hogy a szerviz ingyen dolgozik a kocsidon 2-3 napig.meg aztán a komlpett futóműcsere is gyanús,kizárt hogy az összes alkatrész rossz legyen.a többi felsorolt hiba nem vészes,megkockáztatom hogy még az olajfolyás sem.szóval rendbe rakatod egy profi helyen és kész.én kérnék a helyedben másodvéleményt egy másik szakitól,talán nem is ugyanazok a tünetek amiket a rokon mondott.
2015. jún. 11. 15:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Feltételezem, hogy vittél magaddal egy hozzáértő személyt.

Amúgy használt autó vásárlásánál mindig figyelembe kell venni, hogy használt. Még a bíróságok is figyelembe veszik.

200 ezer forint nem olyan vészes, ez a szokásos összeg.

Mindenesetre, ha sokallod, akkor még mindig megkérdezhetsz egy másik szerelőt is.

2015. jún. 13. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!