Nőnek Drag Star kezdésnek?
B125 jogsit szeretnék majd letenni. Érdemesebb lenne saját motoron tanulni és vizsgázni szerintetek? Egyáltalán lehet azon tanulni vagy csak vizsgázni lehet sajáttal?
A Drag Star-ról mi a véleményetek? Van valami hátránya egy kezdőnek vele? Mennyire lehet nehéz megtartani? A 174 kg motorok között azért elég könnyűnek számít, de én csak 50 kg vagyok. Valaki írta valahol, hogy "egy esés után azért nem árt ha felbírjuk magunk is állítani azt a motort, mert nem mindig van pasi a közelben.." Ez bizony igaz, de menne vajon nekem is?
Bármilyen segítséget, építő jellegű kritikát szívesen veszek :)
Létezik, ráadásul talán a legszebb 125-ös cruiser...
"Vizsgán, amúgy át sem engednek, ha nem tudod felállítani a motort"
ez milyen hülyeség már, gondolod majd a vizsgabiztos feldönti a motort, hogy most akkor tessék felállítani?
Jó, akkor úgy fogalmazok, hogy a chopperek között könnyű. Az összes többi amit néztem mind 200 kg felett van.
Volt egy cikk egyébként, ahol nőknek ajánlgattak kezdő motorokat. Más stílusúakat, viszont 200 kg felettieket. Akkor csak elbírok egy kisebbel. Legalábbis remélem.
Első, nem úgy gondoltad a felállítást, hogy oldaltámaszból?
Mert én úgy gondoltam, hogy eséskor a földről felemelni, az azért nem mindegy. Az nem hiszem, hogy menne :/
Azt tudja valaki, hogy lehet-e saját motoron tanulni? Jó lenne az enyémhez szokni, mivel nem tudok motorozni és nem egy teljesen más stílusún akarok megtanulni, ha nem muszáj.
Ha ez a kislány fel tud szedni egy ekkora Harleyt, akkor neked sem okozhat gondot a 125-ös DragStar:
https://www.youtube.com/watch?v=84YfDGKA4Og
A technikát érdemes megjegyezni, de reméljük, nemlesz rá szükséged.
"Jó lenne az enyémhez szokni, mivel nem tudok motorozni és nem egy teljesen más stílusún akarok megtanulni, ha nem muszáj."
Szerintem meg tanulj azon, amiért nem kár. Ha nulláról kezded a tanulást, akkor inkább ne a sajátodat tedd tönkre. Nincs olyan nagy különbség motor és motor között, hogy ne tudj pár perc alatt hozzászokni a sajátodhoz.
Utolsó köszi ezt a videot! Teljesen könnyűnek tűnik így. Egyébként kisebb vagyok tőle :P De ezzel a technikával biztos, hogy felbírnám emelni.
Az a helyzet, hogy ez a B125 jogsi 3 óra gyakorlatot foglal magában, ami nem hinném, hogy elég. Persze vehetek pótórákat, de örülök, hogy van ilyen olcsó megoldás. Én úgy terveztem, hogy előbb a motor. Motoros ismerőst megkérni, hogy tanítgasson kihalt helyen és ha már megy akkor jogsi. De nem akartam bezavarni magamnak azzal,hogy pont az oktatóval és a vizsgán teljesen másik motorral megyek, aztán megint vissza az enyémre.
Nem akarnám összetörni az enyémet, de most az elején még jogsi után is eshetek vele akár :/
A másik kérdésem. Én a bobberekért vagyok oda. Viszont "simából" több van. Ha simát veszek és átalakíttatnám ahhoz kell valami papírmunka is? Vagy inkább várjak és törekedjek arra, hogy eleve olyat találjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!