Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdésnek Opel Vectra?

Kezdésnek Opel Vectra?

Figyelt kérdés
Szerintetek kezdésnek egy 2004-s 2.2dti motoros Opel Vectra milyen kezdésnek ?

2015. máj. 22. 13:14
 1/9 schocko ***** válasza:
89%
Kisebb nem jó?
2015. máj. 22. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Nahát már ez az oldal sem a régi! Eddig mindenki a lepukkant BMW-ket akarta megvenni első autónak. :-))

A kérdésre: muszáj dízelt? Tényleg annyit mész vele (havi 5-6K km-t), hogy érdemes azt venni?

2015. máj. 22. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Nézzenek oda, hogy hogy nem egy húszon éves BMW-n gondolkozol? Jól átgondoltad te az opelt? Nincs annyi meghibásodási lehetőség, mint egy lepukkant bmw-ben biztos ez kell neked? Szerintem aludj még rá egyet hátha megjön az ihlet egy e36 328i-re:D
2015. máj. 22. 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

"Nincs annyi meghibásodási lehetőség, mint egy lepukkant bmw-ben biztos ez kell neked?"

Egy 11 éves dízel C Vectraban, amibe már lehet beletekertek 400k km-t? Áhh, tényleg nincs :D

Ha ez tetszik, akkor hajrá, viszont ha nem mész sokat, akkor lehet jobban jársz egy benyással.

2015. máj. 22. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Na mert aztán kedves Bruce Willlis az e36-ban biztos csak 170 ezer km van, amennyit az óra mutat. :D Ennyi erővel minden tízen éves dízelt ki lehetne zárni, mert vagy beleraktak 40 ezret vagy nem.
2015. máj. 22. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:
*400 ezret
2015. máj. 22. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
ha tudsz normálisan vezetni akkor kezdésnek a nagy autó is jó! én pl 50-es motrom van de már mentem 1000-es cbr-el is :D bár igaz 2-esnél nagyobba nem kapcsoltam de el motorozgattam volna vele (nem közúton) :D
2015. máj. 22. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyilván egy 20 éves ( mert az E36 ilyen ) lepukkant BMWben is csillió km-van. Csak arra próbáltam meg utalni, hogy 10 éves felső közép kategóriás dízel autónál már bele lehet szaladni a szokásos ismert költségekbe, amik akár a vételár egy jelentős részét is képezhetik. NEm is a magas futással van gond, annak járulékos része a szerviz is, hanem azzal, hogy ha a kérdező a kínálat aljából választ majd be egy ismeretlen előéletű és futású modellt, akkor annak Isten se látja mi lesz a vége. Vagy bejön vagy nem. Mi magyarok meg hajlamosak vagyunk nem a kínálat tetejéről válogatni. Nincs gond a 400k km-rel sem, ha ott egy visszakövethető igazolt szervizkönyv hogy ekkor és ekkor ezt költötték a kocsira - na nem ilyen racing-bazaron vett otthon kitöltöttre gondolok xD -, mert akkor ilyen futásnál már azokon a szokásos dízeles dolgokon túl vannak amik jelentős költséggel járnak és várhatóan újabb 200 000 komolyabb problémáktól mentes km jön. :)
2015. máj. 22. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmi akadálya. 2.2-es motor nem nagy a Vectra-hoz, sőt kicsi. A 3.0 DTI motor illik hozzá.
2015. jún. 11. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!