Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan zajlik egy KRESZ vizsga?

Hogyan zajlik egy KRESZ vizsga?

Figyelt kérdés

Pénteken megyek KRESZ vizsgára, és őszintén megmondom kicsit félek, mert a könyvet naggyából átnéztem, elég sok, kb 20-30 sikeres tesztem volt, de most hogy van 11000 kérdés félek, hogy úgy teszik fel, hogy én nem fogom érteni, ráadásul ez a régi felület (A,B,C,D) válaszlehetősége és az érintőképernyős monitor lehet megzavarnak, erre a stressz csak rátesz.

Viszont tudni szeretném, hogy mi hogy megy a vizsgán!

Az oktatóm mondta, hogy lesz 2 beugró kérdés, utána kezdődik a teszt.

Hogyan szokott zajlani?

Köszi!

2015. jún. 10. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Pont úgy, ahogy az oktató mondta. Lesz 2 kérdés, ami tét nélküli, csak hogy "ismerkedj" a programmal, aztán indul a teszt.

A "nagyjából " (de pláne naggyából!) átnézés kevés, mint ahogy a 20-30 sikeres otthoni teszt is. ha 2-300 lenne, akkor azt mondanám, felkészült vagy.

De hajrá, péntekig még meglehet!

2015. jún. 10. 22:01
 2/13 anonim ***** válasza:

Az érintőképernyő nem hiszem, hogy zavaró lenne, otthon sem tapizod végig a monitort, a vizsgán is csak a helyes választ kell megérinteni - a különbség csak annyi, hogy nem az egeret mozgatod, hanem ráböksz a monitorra.

A könyvet mondjuk nem nagyjából kellene átnézni, hanem megtanulni a szabályokat, az elméleti vizsgán a kérdések zöme szabályismeret-ellenőrzés, aki a szabályokat megtanulta nem tud megbukni, sőt, aki csak tippelget, még azzal is kegyesek, a 10 hibapont lehetőség már-már komolytalanul sok.

Ha otthon, a teszteket sorozatosan tudod csinálni 0-2 hibával, és soha nem csúszik már bele 5 hibapont fölötti eredmény, nincs félnivalód a vizsgától.

Ha otthon 5-9 hibaponttal "sikeres" a tesztelés, pláne, ha még sikertelenek is becsúsznak, korai volt vizsgára jelentkezned.

2015. jún. 11. 01:15
 3/13 anonim ***** válasza:

A kérdések darabszámától ne rémüldözz. Soknak tűnik a 11000, de tekintettel arra, hogy ugyan azt a helyzetet vagy szituációt, rengeteg módon lehet megközelíteni, így a variációk számát akár végtelennek is mondhatod.

Viszont ha azt vesszük, hogy csak "naggyából" (sic) nézted át a könyvet, akkor már rezeg a léc.

2015. jún. 11. 08:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Minden órán bent voltam, mindig odafigyeltem, ott igazából szinte mindent megjegyeztem.

A tesztek 66-70 pont között szoktak lenni átlagban!

2015. jún. 11. 09:48
 5/13 A kérdező kommentje:
A szakoe.hu-n gyakoroltam sokat, de a kreszteszt.net-et is kipróbáltam, gondoltam minél több oldalon tesztelem magam!
2015. jún. 11. 09:51
 6/13 anonim ***** válasza:

"A tesztek 66-70 pont között szoktak lenni átlagban!" - ez az, ami egyenlőre kérdésessé teszi a vizsgád sikerét... nem lehetetlenné, de inkább szerencse, mint tudás kérdése.

Nálunk az oktatók rábízták a tanulókra, mikor jelentkeznek vizsgára, azzal a figyelmeztetéssel, hogy csak akkor érdemes oda menni, ha otthon már elvétve sincsenek 70 pont alatti eredmények.

Gyakorlati tapasztalat, hogy a 70 pont alatti eredményeket produkálók bukhatnak, akik 70 pont fölött írják a teszteket, a vizsgán sem buknak el.

Ez egy olyan vizsga, amely előtt nagyon jól lemérhető a felkészültségi szint, nem érhetik meglepetések a vizsgázót.

Gyakorolj a vizsgáig intenzíven, és minden kérdésnél válaszold meg magadnak a miértet is

2015. jún. 11. 10:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Tegnap még rinyáltál a vizsgától. Ma, már azt bizonygatod, hogy mennyire képben vagy, és milyen jó teszteket produkáltál. Ez esetben nincs mit aggódni, dőlj hátra, ne foglalkozz semmivel, és holnap csinálj egy 99%-os vizsgát.

Nagy kalappal!

2015. jún. 11. 10:21
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem rinyáltam, csak írtam hogy félek, de szerintem ez érthető mert nagyon izgulós típus vagyok. EÜ-ből is másodjára mentem át! :/

Nyilván addig is amíg tudok gyakorlom a KRESZ-t!

2015. jún. 11. 10:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Hű, ha elsősegélyből képes voltál megbukni, akkor van is okod parázni a KRESZ-től.. de pláne majd a forgalmitól :o
2015. jún. 11. 11:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát, mit is mondjak, Eü.-ből elhasalni, az már művészet. Tényleg nagy spiller lehetsz!

Bizonyára ott is az érintőképernyő zavart. ;)

Khmmmm....

2015. jún. 11. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!