Tényleg annyira rossz az Ignis?
Ha a 3 közül kéne választanom, én mindenképp az új swiftet venném.
Ignisünk van jelenleg, apám odáig van érte, nekem egyáltalán nem tetszik. Kis bzi dobozautó, 5 személyes dobozautó, bár 5 személy rövidebb távon se nagyon fér el benne. Hosszabb távon a 4 se kényelmes.
Vezetés szempontjából: lassan gyorsul, már kb 2 év (átlag napi ~70km) használat után egy rakéta kilövés hanghatásait elnyomja, és idegesítő, hogy bowdenes a gáz.
Egyetlen pozitív dolgot tudok felhozni, hogy kis helyre is lehet vele parkolni.
Az mondja egy Ignisre, hogy egész jó aki még életében nem ült akár egy becsületes középkategóriás autóban sem.
De legyünk realisták:
Annyi pénzért, amennyiért egy Ignist meg lehet venni és fenn lehet tartani kevés alternatíva van. Cserébe fel kell áldozni a kényelmet, a biztonságot és a menetteljesítményt.
Inkább egy Focus MK1-et választanék, főleg a kényelem miatt. Ha vezetsz egy Focus-t utána meg Ignis-t, akkor érzi az ember a különbséget. Pattogós futóműve van, rossz az úttartása mivel elég magas, és keskeny kerekek vannak alatta.
Az új Swift meg már egyáltalán nem olyan megbízhatóságú, mint a régi volt. Úgy fogalmaznék, hogy kényesebb már a modern technika miatt. Ráadásul szerintem ahhoz képest drága is, amilyen. Így tehát megint csak azt tudom mondani, hogy Ford Focus.
Modern trabant az ignis,ezt mindenki tudja,le lehet írni még 30-szor...
Viszont közel nem krepál be annyiszor,mint ezek a modernebb,elektronikától hemzsegő gépek.
Valamelyik írta,hogy a bowdenes gáz nagyon nemjó neki..
Hát szerintem azvolt csak az igazi,hisz azt csinálta azonnal a motor,amit akartam,nem gondolkodott az autó gázadás előtt ilyen-olyan környezetvédelmi okokból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!