Bmw e46 melyik a jó döntés?
Vennék egy bmw e46 ot.
a 316Ti azaz 1795 cccm és 115le compact
vagy a 318i ami 1895cccm és 118le sedan
vagy 320D ami 1995 cccm és 136le sedan
melyikkel járok a legjobban? Megbízhatóság ami számít nekem legjobban nagyrészben egyedül használom városban és vegyesben. Fogyasztás nagyából hasonló szerintem de melyik a legmegbízhatóbb?
Hozzáértők válaszát várom!
Mentem már mind a három tipussal:
16ti compact egy jobarátom vett egyet németorszábol hozta be szerintem azt a kis kasztnit eléggé szépen huzza az a motor jopárszor odaléptem neki 190 et nevetve vitte ..ment volna még tovább is igaz övé M futomüves volt nagyon szépen tapadt az úton... meg van neki rajta "m-esítés" elég befogadható lett a külseje a 17 es felnikkel.... 18i vel nem mentemolyan sokat az is nagyon jo volt bár gyári volt minden, de sulyra nehezebb kicsit szal szerintem a compact jobban megy...de ott ugye feladod a négyajtót, és végül a 136 lovas adagolós 20d szintén egyik barátom hozott be ilyet németből jónak tűnt elég szépen huzott stb. ...aztán kezdödött egy 300 ezres kör a prlasztó a turbo stb. :) igen a 150 lovas jobb de ugyanezek a gondjai... sokat futott jószágok nehéz belőlük jót találni, ha jók jók ha nem akkor költekezel szépen:) szóval visszatérve az elejére benzines jobb döntés a kétbenzines közül egyi khaveromnak se volt egyikkelse gondja még pedig német oda visszasokszor birják a gyürödést.. de rendesen is karban vannak tartva az autók:) remélem tudtam segiteni u.i most hétvégén a Velencei bmw talin láttam egy compactot amit esküszöm befogadtam volna...az eleje megvolt csinálva coupera:D
Az automata dob a fogyasztáson szinte mindegyik akkori autóén, ne ahhoz mérd.
A korai adagolós lehet, hogy jó, mert a már 2001-es 150 lóerős, csak a korai évjáratok már végig rozsdálnak szinte mindenhol belülről kifelé, a legtöbb réginél már látszik több helyen is az ujjnyi varr. A régebbi évvjáratú 320D-kben még a km is nagyn sok, függetlenül attól amit az óra mutat, van bennük kismmilliárd km.
Akkor inkább egy újabb benzines, alapból sokkal kevesebb bennük a km, egy 2 literes motorral a benzines még nem fogyaszt túl sokat, értsd: nagyon leszorítható a fogyasztása, manuális váltóval, a szervizelés klasszisokkal olcsóbb a dízelesénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!