Elmúltam 18 éves és szeretnék egy A1-es jogosítványt. Honnan tudhatok meg többet a motorokról, mert egyenlőre nem sokat tudok?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és szeretnék minél többet megtudni a motorokról. Milyen oldalakat tudtok ajánlani? Esetleg valami újság, ahonnan tanulhatok is róluk? :)2015. jún. 7. 20:19
1/3 lupara válasza:
Neten:Totalbike.
Könyv:ifj.Petró Lajos-Motorozás Mindenkinek.(kölcsönözhető,
vehetö).
Újság:Motorrevü(előfizetéssel sokkal olcsóbb).
2/3 anonim válasza:
18 évesen már A2-t is csinálhatsz, hátha megtetszik a motorozás és később szeretnél egy korlátlan jogsit. A2-vel nyerhetsz 4 évet a korlátlanra.
3/3 anonim válasza:
A Honda szárnyai alatt működik egy Safety-Hungary nevű motoros vezetés technikai "iskola" ott mindenre megtanítanak amire szükséged lesz a kezdéshez.
Önmagában egy hogy lány vagy nem jelent semmilyen hátrányt. Ha eldöntöd és nem tudod felállítani akkor majd biztosan megáll valaki (én biztos) és segít. Tehát ez nehogy vissza tartson. 18 évesen szerezhetsz már A2 kategóriás jogsit is és ha kevés lesz a LE akkor 24 évesen válthatsz A-ra. Sok sikert és benzint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!