Szeretnék segitséget kérni hogy szerintetek egy 1999-es 1,4-es opel astra G-n mit tuningoljak elöször?
Figyelt kérdés
Szeretnék pár év alatt egy szép esztétikus visszafogott tuningolt astrát kihozni a kocsibol szoval mi a véleményetek mit kezdjek el modositani. Az autó szürke nem rég vettem 18 éves vagyok összesporolt pénzemböl vettem 500 ezerért semmi baja köszi a segitséget.2015. jún. 4. 21:29
11/18 anonim válasza:
12/18 A kérdező kommentje:
#3 -as nem annyira sok de a fékeket illetve az ültetést az elhagynám egyelőre én még csak az első lépéseket szeretném megcsinálni rajta tehát olyan 100-150 ezer forintba ami benne van.............
2015. jún. 8. 11:31
13/18 anonim válasza:
De akkor mi az elképzelés mégis? Akár mennyire fáj egy épkézláb tuning autó nagyobb felni, ültetéssel kezdődik. sajnos ezzel nem lehet mit csinálni. A féket azért mondom, mert én Astra G-ből ültem át Golf-ba. Ég és föld. Most már kifejezetten kellemetlenül érzem magam az Astra-ban a gyenge fék miatt, nyilván ez nem bugyilecsúszós tuning. De ugye az igazi tuner nem azért épít...
14/18 A kérdező kommentje:
meg lesz az ültetés is illetve a felni de majd késöbb ha még gyüjtöttem pénzt most végesztem az iskolával 2 év szerzödésem van és akkor már lesz pénzem rá szoval kb majd 1,5 mulva.A fék a kocsin szerintem jó vagyis én biztonságosnak érzem a blokkolásgátlóval együtt! :D
2015. jún. 9. 12:45
15/18 anonim válasza:
Oké, te tudod. De akkor meg jóformán irreleváns most a kérdésed. Járj autós rendezvényekre és gyűjtsd az ötleteket, 18 évesen, 2 év alatt annyit változik az ízlésed, hogy lehet a kocsit is eladnád.
A fékhez meg annyit, hogy Astra-ból ültem Golf-ba, vinnélek egy kört, éreznéd:) Persze semmi komoly gond nincs vele. De érdemes elgondolkozni rajta. Pláne ha szeretsz dinamikusan haladni
16/18 A kérdező kommentje:
köszi :D
2015. jún. 10. 07:24
17/18 veterán vas válasza:
Uraim vegyük már komolyabban a fogalmakat!
Egy autón végzett karbantartás, ápolás, vagy néhány apró átalakítás, kb. annyira van a tuningolástól, mint Fásy Ádám nyekergése, Freddie Mercury éneklésétől. :)
18/18 A kérdező kommentje:
Te mit ajánlasz........? :)
2015. jún. 11. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!