Szeretnék segitséget kérni hogy szerintetek egy 1999-es 1,4-es opel astra G-n mit tuningoljak elöször?
-Jel nélküli hűtőrács
-OPC optika
-szép felni
-ültetés
-feliratok eltávolítása
-ablakfóliázás
-ha szeretnél tetőablak
-szolid sportkipufgó
-zene
-futómű, fékek javítása.
Nem fog erőset venni úgyhogy maradjuk az optikánál.
Én kezdeném mondjuk egy jobb fékrendszerrel, gondolom azért hajtani akarod és nem valami acélos a fék rajta. Aztán ültetés és 17" felni. Aztán lehet tényleg opc esetleg coupe optika. Valami szép lámpák, aztán lehet jelteleníteni, díszléceket eltüntetni. stb
Sziasztok Köszi a tanácsokat!
#3-as köszi de tényleg sok amit te irtál nem szeretnék nagyon feltünő kocsit amit az utcán többen azért néznek meg hogy ki ez a hülye gyerek....... az #5-ös érti mire gondolok ;) #7 igen tényleg volt egy válasz tegnap láttam csak most jutottam oda hogy tudjak válaszolni remélem látja az illető amit most írok: Ha 18 évesen összetudok dobni annyi pénzt hogy egy ilyen autót vegyek amit még elmondok az az hogy a kocsira még + az átirás meg vezérlés csere 150 ezer volt kb. azért ne haragudjál már hogy nem egy 1,9 es bármilyen márkájú autót vettem volna hogy egye a benzint stb stb....meg esetleg ebbe az ár kategóriába egy olyan autót vegyek amire még több százezer forint rámegy köszi de nem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!