Kézközépcsont törés után mennyi idővel ülhetnék motorra?
Mármint mi, miért ne lennél? Fanatikus? Azért mert 15 éves vagy. Ha még 20 évesen is ezt csinálod és erre megy el minden pénzed akkor talán. Addig még rengeteget változol az ízléseddel, érdeklődéseddel együtt. És ez megint nem baszogatás, hanem tény. Gyakorlatilag az összes ismerősömről elmondható akinek ilyen jellegű fellángolásai voltak. Akár motorozás, akár tuning, lovaglás, sport, tánc stb stb. Kevesen ragadnak el egy dolognál 14-5 évesen Kézilabda volt különben a sérülések kapcsán
Hű de menő? Igen, de ezt te is tudod ne adjuk elő ezt a sztorit is szerintem:)
Igen még mindig. :) Azóta már sokadik motort nyúzom, van már saját kis műhely/garázs stb, szerelés része is majdnem annyira, ha nem jobban leköt mint menni velük.
Egyik térdem sikerült megölni 21be crosspalyan, öreg koromra biztos igen szar lesz, ebben a hideg időben van, hogy faslizom mert rosszul / ha nem figyelek akkor ki akar bicsaklani. Egyébként lekopogom ennél durvább sérülés nem volt azóta mint, hogy eltortem a kezem, Egész jól megtanultam a saját határaim, aznap is én voltam az idióta mikor kitekeredett a terdem, szívok is majd miatta. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!