II-es golf vagy suzuki swift 1.3?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Nyár végén szeretném megvenni az első autómat.17 éves vagyok.2 autó közül kell választanom.Maximum 220.000 Ft-t akarok költeni autóra,mert több nincs rá.A suzukit jó ismerősömtől venném aki hegesztő,az egész ki van lakatolva,330.000 km van kb. benne,erről tudom,hogy jó autó,és általa készített saválló kipufogó van rajta.A szívem a II-es golf felé húz,mert az esztétikusabb számomra,mint a suzuki.Jobban tetszik,de ezt viszont ugye idegen embertől kéne vennem,és ennyi pénzért szerintem tiszta rozsdásat tudnék csak venni.Szerintetek melyik mellett döntsek?Suzukit megvenném,de nekem nem tetszik annyira mint a II-es golf.Köszi a válaszokat előre is.2015. máj. 27. 17:19
11/15 anonim válasza:
suzuki! megbízható soha nem hagy ott keveset fogyaszt olcsó a fenttartása
12/15 anonim válasza:
Kettő közül mindenképp a Swift.
13/15 anonim válasza:
szerintem golf-ot nekem is volt 17 év után adtam el.
15/15 anonim válasza:
Én is most vettem meg életem első autóját..Egy VW Polo Classicot 260-ért 4 új téli és nyári gumival, Szervó meg központi van benne, egyedül a hátsó ívek belül rozsdásak kicsit de sehol máshol.Nem egy lelakott példányról beszélek,de ha tip topot akarnék belőle lehetne pénzt költeni rá :). Vissza térve ha ez a két kocsi közül szeretnél választani akkor GOlfbol az 1.6 Dízelt választanám bár ilyen árban jót és nem szétrohadt példányt nem találsz hiába jobban húz az ember szíve hozzá(nekem is ) figyelembe kell venned legalább egy 26 éves kocsiról beszélünk amibe már van km rendesen és nem elvetendő az hogy motorjához is hozzá kell nyúlnod majd főleg ebbe az árkategóriában. 220-ért viszont ha ügyes vagy egy szép kis suzukit lehet venni abból is az 1.3-ast . Ha tehetném lehet hogy azt vennék most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!