Miért baj ha valaki csikorgó kerekkel indul el, vagy 0-50-ig gyorsul?
Közúti veszélyeztetés miatt megbüntethet, ha akar.
Én is elszoktam neki rúgni, még bajom nem volt belőle.
Nem hinném, hogy büntetnek érte, amíg nem léped túl a megengedett sebességet, bár akkor is csak abban az esetben büntethet, amennyiben le is fotóztak, hiszen úgy hiteles.
Azt viszont, hogy egy közúti ellenőrzésnek vidám gazdája leszel, esélyes, de ha minden oké, akkor is maximum egy "hova olyan sietősen" kérdéssel megúszod. Hiszen, amit egy suzuki csikorgó kerekekkel, üvöltő motorral képes, azt egy AMG merci félgázzal tudja (gyorsulásra értem), akkor a suzukist milyen indokkal büntethetnék meg?
csikorgó kerekek esetén nem vagy teljesen ura az autónak, ezért teljesen megállja a helyét a közúti veszélyeztetés
talán még a relatív gyorshajtás is belemagyarázható, hiszen nem megfelelő sebességet választottál, ezért csúszott meg az autó
"erre nem tudok mit mondani, csak annyit hogy én még nem éreztem azt hogy ilyenkor ne lennék ura a gépjárműnek."
Itt a probléma, és az ilyen mentalitás miatt nem javallott ez az egész. Mert még fel sem fogod, hogy minek és mennyire vagy ura. Persze és is dinamikusan közlekedek és szeretem elkenni neki néha, de ugye van határa mindennek. Lámpától lámpáig annyi minden történhet egy városban ami előre nem látsz. Ki kell menni egy alsóbb rendű útra, ahol nem túl nagy a forgalom és meghajtani. Vagy pályanapra. Az az igazi, annál jobb érzés nincs mikor ott aztán tényleg minden külső zavaró tényező nélkül lehet taposni neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!