Első autónak BMW E90?
Már régóta gondolkodom, hogy milyen legyen az első autóm.
A nyáron külföldön fogok dolgozni nagyon jó fizetéssel, és a szüleim is támogatnak 1-2 ezer euróval. Szóval megengedhetnék megamnak egy 5-6 ezer eurós 2007-es BMW E90-et és még maradna is meg pénzem. 18 éves vagyok, most vizsgáztam. Figyelmesen, óvatosan, és kezdőhöz képest elég jól vezetek (szerintem). Mit gondoltok, nem túlzás ez első autónak?
Én azért néznék inkább mást, mert szerintem - bár nem néztem utána a mobilen - 5-6000 euroért a legalját fogod csak megvenni a dízel E90-eknek. Ott egy Mitsu turbó 1200 euro újonnan, a többit meg nem is sorolom.
5-6000 euroért elég korrekt E46-ot lehet venni. Ha mindenképp BMW-t kellene vennem ennyiért inkább az E46-ok felső 20%-ban mazsoláznék, mint az E90 aljában.
John_McClane-nak igaza van, nem gyengén felmentek a kölföldi autóárak egy év alatt, most összeszedettebb 2005ös E46-ot ha kapsz ennyiért.
Van ezért a pénzmagért szakadt (szó szerint) E90 is 400 ezer km-el, de azzal is lehet virítani.
Én kivárnám a végét, hogy valójában mennyi pénz marad mert lehet, hogy még egy használt F30-as BMW-re is összejön, hisz köztudott, hogy nyári munkával rengeteget lehet keresni. Nem éri meg minden pénzt az autóba ölni, mert csak csökken az értéke, vagy csak nagyon sokára fog nőni. Ha egyszer egyáltalán nőni fog az ára, mert az E90/E91 már nem lesz igazi kultautó, a legtöbb ember szerint csúnya, sokan panaszkodnak a rossz minőségre, gyenge, hamar kopó anyagokra. Az E46 még elég jó volt, sok jobb állapotban van még mindig, mint az E90-ek jó része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!