Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A mentőkocsik, ha jól tudom...

A mentőkocsik, ha jól tudom akkor dízelek?

Figyelt kérdés
ezek milyen motorral vannak általában?Alapmotorok vagy van ezekben chiptuning vagy valami hasonló?Szerintem a jó gyorsulás azért elég fontos nekik...
2015. máj. 23. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem alapmotoros, és gondolom van dízeles meg benzines is.
2015. máj. 23. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, ma már nagyrészt dízelek, mert a haszonjárművek, amik az alapjukat adják (pl. Mercedes Sprinter, Ford Transit stb.) már eleve nem is kaphatók benzines motorral, esetleg csak idegen piacokra (ázsia, közel-kelet, amerika, ausztrália)
2015. máj. 23. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Természetesen dizelek. Nem kell beléjük chip, igy is elég hamar szétmennek hiszen hajtják őket keményen. De a Mercinek is van például gyárilag 160 lovas verziója, az bőven elég. Általában a lehető legerősebb motorral szokták rendelni őket, szóval nem veszik meg a 80 lovas Sprintert.
2015. máj. 23. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
van ilyen is olyan is, első gen. sprinterek pl. jellemzően 2.3-as benzines 140 lóerősek voltak
2015. máj. 23. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:

A maiak már dízelek. Asszem a Crafterek kétféle méretben és kétféle motorral jöttek.

Anno a Toyota Hiace-ek között volt 2.8-as benzines is nálunk :D

2015. máj. 23. 22:51
 6/8 A kérdező kommentje:
az addig oké is,hogy van gyárilag 160 és valamelyiknél még 224 LE-s dízel is ami azért már elég jól viszi a több mint 2T-t.De ugye ezek egyből úgy indulnak,hogy kapásból padlógáz(ami jól is van így,mégis csak emberéletekről van szó...) hidegen nem tesz túl jót a motornak főleg nem turbódízelnek,ezek szerintem nagyon lassan melegszenek be.Gondolom nem használnak ilyen előmelegítőt nem?
2015. máj. 24. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt az előmelegitős dolgot nem tudom, viszont a haverom apja mentősofőr, és ő mondta, hogy a turbó gyakorlatilag fogyóeszköz rajta.
2015. máj. 24. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:
én úgy tudom annyi, hogy fűtött garázsban állnak. ez már nekemis eszembe jutott. Ha ez így van nem csodálom hogy megkotlik a feltöltő meg egyebek
2015. máj. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!