Kamionosok! Van köztetek, aki szintén beleútált ebbe a cigányéletbe?
Figyelt kérdés
Sokáig vezettem,de szart sem értem el az életbe! Hát ezért érdemes nyomorogni a bádogkabinban? Aligha. Mégegyszer nem választanám ezt az biztos. Inkább egy emberibb munkát választanék.2015. máj. 21. 22:22
11/21 anonim válasza:
"ebben látom a nagy lóvét"
Tudod a nagy lóvé az, amikor napi 8 órában úgy megkeresel 3-400 000-ret, hogy meg sem izzadsz. Ha havi 28 napot külföldön vagy egy 2,5x1,25x2 méteres kockában mondjuk 300 000-ért, az minden, csak nem nagy lóvé :D
12/21 anonim válasza:
Ahogy írták erre születni kell. Én is kamion sofőr szerettem volna lenni már kiskorom óta, aztán rájöttem, hogy nem nekem való. Én szeretek megfelelő időt tölteni a fürdőben szépen kényelmesen lefürdeni, hajat mosni és nyugodtan megborotválkozni ahol kell, egyszóval túl igényes vagyok ehhez a szakmához. Van, akit nem zavar a langyos víz és az, hogy 10 perc alatt kell elintéznie a dolgokat, de nekem nem menne. Kell a forró víz és a 20 perc és a nyugalom közben nem azon aggódni, hogy vajon kirámolják-e a kamiont az irataimmal együtt. :D Ez van, viszonylag jól fizet világot lehet látni most belegondolva is vonz, de nem nekem való ez az "igénytelen" élet. Ez van. Ezért választottam olyan szakmát ami a közlekedéssel kapcsolatos. :D
14/21 walk w1th mee válasza:
arra az életre amire vágyok,egy f sza kocsival járkálni,mindig legyen pénzem amikor itthon vagyok pár napot is egy hónapban,nekem megfelel nagy lóvénak:D
15/21 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Érdekes felfogás! Egy hónapban itthon vagy 3 napot,akkor ez éves színten:36nap. Ez elég a boldog családi élethez? Nem zavar,hogy kapcarongy leszel?
2015. máj. 26. 19:56
16/21 walk w1th mee válasza:
Figyelj,nem kell egyelőre még család,a másik meg hogy vannak olyan cégek,tudok is olyat csak tapasztalat nélkül oda nem vesznek fel,olyan hogy 4-5hetet nyomod odakint,2hetet itthon vagy,azazért nem kevés idő:) és jó is a fizetés mellette,neked sajnálom hogyha a sokáig vezetés után nem jött össze egy jobb munkahelyen.Én igy tervezem pár év wabi v hasonló majd utánna lapát onnét.D
17/21 anonim válasza:
Kérdező! Gondolom pasi vagy. És szinte az összes hozzászóló is. Neked/nektek legalább van lehetőségetek! Nekem sosem volt. Nem akartam egész éltemben ezt csinálni, csak kb. 10 évet, de mindenhonnan lepattintottak, holott megvolt elsőre hibátlanul az összes kategóriám, egyetemet végeztem (ezt most nem felvágásként írom), tudok angolul és németül is több mint középfokon, de mi érteleme?
18/21 A kérdező kommentje:
17. Lepattintottak? Nem is dolgoztál kamionon? Gyakorlatod mennyi van? Elboldogulnál egy 40-tonnás nyerges szerelvénnyel egymagad Európában? Vagy inkább betanulás után? Nem is belföldeztél?
Ha nyelvtudásod van,ne is bánd ezt a tetű életet! Kimész mosogatni GB-be és a dupláját keresed,mint egy kamionos és semmi felelősséged nincs,minden nap otthon (albérletben) alszol.
2015. jún. 1. 22:17
19/21 SándorÚr válasza:
Komolyan mondom már van ennek egy kis romantikája, hogy a külföldi munkáról mindenki azt gondolja, hogy Londonban mosogatás...
20/21 walk w1th mee válasza:
ha ugy akarod,egyedul megtudsz belőle élni.ismerosom 3hét kinn+1hét itthon wabi :) meglehet beszélni mikor kezdesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!