Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamionosok! Lehet az ilyen...

Kamionosok! Lehet az ilyen illegális bevándorlók ellen valahogy védekezni?

2014. okt. 13. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
lakat vagy valami zár az ajtón. biztos van valami hely zárnak vagy nagyobb lakatnak, hacsak nem erővágóval jönnek.
2014. okt. 13. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Nem kamionozok, viszont én felnyomnék a hátuljára két darab sugárfertőzésre figyelemztető matricát, illetve halálfejet csontokkal. Persze lehet, hogy emiatt többször néznék át a rakományt a hatóságok.

[link]

[link]

Egyébként plusz zárak, belső rács közvetlenül az ajtók mögött.

2014. okt. 14. 00:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ezek a szerháziak ellen nem tudsz védekezni!

Ha lakat vagy vámzárzsínor be van fűzve akkor bemásznak a tetején a pótkocsiknak.

2014. okt. 14. 06:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha alszol a fülkében,a két ajtót spaniferrel fogasd össze. Így nem tudják kinyitni az ajtót.(legalább is hatásos)

Ha komppal utazol,és nem vesznek ki röntgen vizsgálatra nyugodtan kérjed. ÉN is szoktam kérvényezni. 2 perc az egész. Ha azt tapasztalod,hogy valaki mozog a tetőn,vagy a pótkocsin szólj a vámosoknak. Majd ők elintézik,így te sem kerülsz bajba. Semmi kép se verd agyon a bevándorlókat,mert akkor te jársz rosszul.

2014. okt. 14. 14:57
 5/5 csunyafa@ ***** válasza:
Aki angol kanyart csinál az általában Bern után már nem áll meg,mert elég nagy az esélye,hogy a sok muzulmán felszökik a gépre vagy a nyeregre.Hála istennek egy kanyarom volt arra és nem is kell nekem az idegeskedés.
2015. máj. 11. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!