Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson, Yamha Aerox, Aprilia...

Simson, Yamha Aerox, Aprilia Sr? 2meter magas vagyok,16 eves.

Figyelt kérdés
Melyiken ferek el normalisan? Melyiket erne meg a legjobban tuningolni?
2015. máj. 21. 18:04
 1/2 joco5582 ***** válasza:

Szia,

Függ a büdzsétől. Egy Simsont kevesebb pénzből is fel lehet tuningolni. Egy komolyabb robogóhoz viszont sok pénz kell.

Személy szerint lebeszélnélek az Apriliáról. Viszont az Aerox viszont nagyon szép motor. Jól tuningolható, és sok bontott cucc is van a neten hozzá.

A Simson is jó választás lehet, de nem igazán lehet összehasonlítani ezekkel a robogókkal. Én pl kifejezetten szeretem, van is otthon legalább 2 mindíg.

Szerintem Simsont tuningolni élvezetesebb, és olcsóbban kijön.

Pl.

Simson erősített főtengely: 12-18000ft, henger 20000ft, hengerfej 5000ft

Yamaha aerox főtengely: 25-90000ft, henger35-100000ft

Csak érzékeltetni akartam. Szerintem nyisd meg az Excelt üsd be mennyit szánsz tuningra, és számold ki mit dob ki a matek.

Remélem segítettem

2015. máj. 22. 08:20
 2/2 anonim ***** válasza:
A Simson és a robogók nem egy kategória, ezt be kell látni. A Simson már rég idejét múlta, korszerütlen, a nyugati motorokhoz képest már akkor is az volt amikor gyártani kezdték, de ez most mindegy, sokan az NDK csodatermékére izgulnak. 2 méteres magasággal egy Simsonon elég hülyén is néznél ki szerintem, meg maga a motor megjelenése is elég csúnya, meg mióta nincs gyári alkatrész ellátása, azóta bütykölni kell lépten nyomon. Egy robogóra ráülsz és mész vele, nem kell piszkálni indulás előtt, nem köpi be a gyertyát, nem kell a benzin kavargatni, nem kell tolni hazafelé ha éppen megáll útközben stb.
2015. máj. 22. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!