Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia SR50, Gilera Runner...

Aprilia SR50, Gilera Runner vagy pedig Yamaha Aerox? Melyket választanád és miért?

Figyelt kérdés

2014. márc. 23. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:

aprilia vagy yamaha

Igazából szinte mindegy mert mindkettőnek ugyan az a blokkja.

2014. márc. 23. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
sr 50 vagy aerox ja, igazából amelyik neked jobban tetszik, aerox drágább azért, nekem kör sr50-em van, én szeretem , nem hagyott ott még sehol, általába mindig húzom neki ahogy csak lehet, víz nem melegedik túl meg semmi, amióta nálam van 1600km-ert mentem vele, semmi probléma nem adódott még
2014. márc. 23. 18:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Gilera runner abszolut nem is jöhetne szóba nálatok ?
2014. márc. 23. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
nálam nem ,mert nem tetszik :) de az is jó robogó
2014. márc. 23. 18:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaidat !
2014. márc. 23. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nos, nálam a Gilera, vagy az Aerox lenne a befutó! A Runner gyors, és viszonylag konzervatív, valamint megbízható gépszörny, 50cm3-es pedig lazán viszi a 100km/h-t, GPS-szel lemérve! Eszméletlen járgány! Nos, az Aerox: gyors, precíz, Japán, megbízható gép. 90-et simán viszi, akár utazóként is, ha a görgők, kipufogó és a kuplung/variátor megfelelő! Nekem Yamaha BW'S 50-el vannak személyes tapasztalataim, (melyben ugyanaz a blokk van, mint az Aeroxban, egyébként) 60-at megy 115kg alatt, sz@.r kipufogóval, és kockàra kopott görgőkkel, kissé eldugult karbival, és egy olyan gyertyával, ami 9 éve került bele(2005-ös évjáratú a gépem...)egyik haveré pedig alattam 90-et lazán viszi...(megismétlem, utazósebessége ennyi, csak nem akartam nagyon nyúzni, úgyhogy nem kisérleteztem) nyáron ballagok, az kapott pénzből kipofozom egy picit:D. Olyan 100-140ezer forintot szeretnék majd költeni csak, egy sporkipufógót akarok majd rá, egy normális (Stage6) variót, kevlár szíjjat, 17,5-ös karbit vagy 21-est, Stage6 Pro Replica kipufogót, vagy Technigas Q-TRE-t, hűtött kuplungharangot, sportkuplunggal, egy Aerox kerékszettet, vagy KörSr felniszettet, egy teleszkóp magasítót(Stage6), egy króm/vagy kék stucnit, króm DownHill kormányt, gyorsgázkart, egy kicsit durvább kinézetű berugókart, és kék csavarokat kívülre a blokkba, egy taposót ami fém lesz és kb. ennyi. Ja, meg felpolíroznám a deknit, illetve az egész robogót, hogy szép, Királykék színben pompázzon, mint amilyen eredetileg is volt :D. (Bocsi a regényért, muszáj volt:D) 15/F
2014. ápr. 11. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!