Tudnátok motort ajánlani amit le lehet 50-esre papírozni, de van 90 km-t kmh-s utazó utazósebessége?
Hát ez a kérdés egy vicc!!
"ha szerintetek nem lesz gond,és meg lehet oldani oké"
Ha azt mondom ugorj kútba,mert szerintem nem lesz gond,és megoldható,akkor beleugrasz!??!?!?
Amúgy meg gondolkozzál már ember!!!90-es utazó(!!!)....egy 125ös mocinak is becsületére válna...
Arról meg nem is beszélve,hogy komolyan ennyire hülyének nézed a rendőrt,hogy nem fogja kiszúrni,hogy nem 50-es motor amit vezetsz!Ez a kiskapu már régen bezárult,hogy majd ha megállít azt mondom 50es azt gond egy szál se!!!Már direkt rá vannak állva erre és nagyon figyelik,de mpeg igazából fiegyelniük sem kell,mert a sok hozzád hasonló hülye,a rendszám nélküli motorral 80-90-el megy a városba,amivel alapból felhívja magára a figyelmet!!!arról meg nem is beszélve,hogy ha elkapnak,halálra büntetnek,az okirat hamisítástól kezdve a jogosítvány nélküli vezetésen keresztül stb stb!de amúgy azt kéne,azt akkor hátha visszaszorulnának az ilyen suhancok,visszaélések,meg az ebből származó balesetek stb.....
2.:
Köszönöm az ész osztást de marhára nem ismersz! Ki mondta, hogy városba kéne? Akkor vennék egy Honda diot azt' annyi. Rühellem a tömegközlekedést, 2-szer 5 percet késtem a busz késése miatt és mondta a főnököm, hogy a 3. után bár be sem kell mennem! 1 évig használnám, utána letenném az A2-t és lerendszámoznám. És a 100-as aerox simán megy 100-at, a 80-as dt, 80-as mtx is 80-90 körül megy. A 125-ös meg 140-et. Szóval a nagy és felesleges arcoddal inkább menj és csinálj valami hasznosat (már ha tudnál) minthogy engem baszogass, főleg az 55%-oddal ami már sokmindent elárul!
1.:
Tudom jól, de muszáj valami nem 50-nel kullogó gépet szereznem, mert a tömegközlekedés nagyon nem megy.
és akkor mi történt ha nem ismerlek!?!?vagy ha ismernélek,az mit változtatna a dolgokon?!?vagy most meg kéne hatódnom azon ,hogy te rühelled a tömegközlekedést pes már késtél el miatta!?!?!amúgy meg gondolom a városon kívül biztosan kevpesbé fog feltűnni hogy az 50-esnek titulált motorod több mint 100-at megy.....
A %-omról meg annyit,hogy az pont az ilyen arogáns majmok miatt annyi amennyi,mert itt ha valaki kérdező nem olyan választ kap amire számit,vagy amilyet szeretne,akkor rögtön megy a lepontozás.....de mondjuk éppen leszarom!
Miért gondolod, hogy mindenki törvényt sért?
Én speciel nem, te viszont azt tervezed, és ehhez biztosan nem fog itt neked senki segítséget nyújtani.
Remélem, jó hamar elkapnak, és piszokul megbüntetnek majd. :D
Nekem mostmár A korlátlan jogsim van, előtte A2-es jogsim volt. Soha nem állítottak meg a rendőrök, de azt kiszurták a rendszám alapján, hogy a motor nem 11 kW-os mint ahogy be van jegyezve, hanem jóval több, mert az M3-ason 180 km/h felett kattant a fotó, és egy RS125-el repesztettem.
Figyelj, felőlem vedd meg nyugodtan a TDR125-öt, ha elkapnak vele, ráérsz akkor gondolkodni a dolgokon, lehet hogy nem kapnak el és azt az egy évet elmotorozod vele. Én is azt hittem hogy soha nem szúrják ki hogy az Aprilia nem 11 kW-15 Le hanem 42 paci, aztán egyszer csak mégis kiszúrták. Ez benne van hogy beszopja az ember, utánna meg már mindegy mert úgy is fizetni kell, nekem annyiból volt mákom hogy volt rá jogsim. De visszatérve hozzád, a TDR elmegy ideig-óráig 90 km/h utazóval, de hamar kinyírod a gépet vele mert nem egészséges neki. Nem egy Rotax 122-es blokk muzsikál bennük mint az Apriliákban. Az olaszok ugyan azt a Rotax 122-es blokkot dobják az RS125-be mint a Pegaso 125-be, csak mivel az RS gyorsasági, más váltót kap és ha felvan húzva a blokk akkor megy 180 km/h felett, a Pegaso meg enduró, de ha szintén fel van húzva a blokk és nem terepen használod akkor az is elmegy 160 km/h körül vigan, úgy hogy az utazója 100-120 km/h között van, az RS esetében ez 130-140 km/h is lehet beállításoktól függően. De ha megnézel egy TDR125-öt meg egy Pegaso-t, ég és föld, a Pegaso állva hagyja a TDR-t, persze drágább dolog az olasz. Ezt csak érdekességnek írtam le, hogy tisztába legyél vele hogy egy 125-ös motor mit tud meg mit bír. Egyébként a rendőr egyikről sem hiszi el hogy 50-es, de egyik rendőrt érdekli a másik meg lesza*rja, szóval ha szerencséd van akkor nem kapnak el vele. Én nem beszéllek le róla, én is csaltam anno ilyenekkel, csak én beszoptam, azóta nem csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!