Ti is szoktatok csak ugy céltalanul autózni?
Nem szoktam. Sőt, ha több elintéznivalóm is van, megpróbálom úgy szervezni, hogy egyetlen úttal intézzem el mindet.
Ha egy mód van rá, kerülöm a felesleges autókázást.
Szoktam. Ha ideges vagyok lenyugtat, ha unatkozok vagy olyan kedvem van, bepattanok a kocsiba és amerre tetszik, arra megyek.
Vagy vannak olyan helyek ahová régóta el akartam menni (pl. Üvegtigris büfé Tinnyésen, ilyesmik), azokat ilyenkor megnézem.
Vagy van hogy hajnalban, vagy este/éjszaka céltalanul cirkálok a pesti belvárosban. Ilyenkor semmi forgalom, és imádom a kivilágított várost, érdemes egyszer elmenni!:)
A kilométer változó. Volt hogy 600 kilométert mentem csak úgy össze-vissza autópályán meg városokban, meg olyan is, hogy egy nagyobb kanyart a környéken.
Ha elindulnék csak úgy, akkor félő, hogy elhagynám az országot. Bár, akkor már nem is lenne céltalan. Összepakolnám a családot és költöznénk. :)
Egyébként csak akkor használjuk az autót, ha szükség van rá.
Heti 3-4 alkalommal.
Alapjába véve dolgozni BKV-val járunk. Imádjuk a hering partyt, a nyáron fűtést - télen hűtést. 4 évszakban esővizet.
Nos, kinek mi a fétise, nem?! :)
Én is szoktam, változó, igazából különösebb hobbim nincs és én úgy veszem, hogy van aki napi 2000 ft ot cigire költ én üzemanyagra és mondjuk ezt is csak kb 2-3 hetente
attól függ, hogy van kedvem időm stb, de én hobbinak veszem, mert jó érzés így menni, zene is szól közbe, egyedül nyugalomban, meg egyébként is szeretek autózni. Hát kb 200-300 km volt a rekordom :D de ami átlag az ilyen 50-60 km országúton általában.
Én is szoktam, változó, igazából különösebb hobbim nincs és én úgy veszem, hogy van aki napi 2000 ft ot cigire költ én üzemanyagra és mondjuk ezt is csak kb 2-3 hetente
attól függ, hogy van kedvem időm stb, de én hobbinak veszem, mert jó érzés így menni, zene is szól közbe, egyedül nyugalomban, meg egyébként is szeretek autózni. Hát kb 200-300 km volt a rekordom :D de ami átlag az ilyen 50-60 km országúton általában. Magyarországon igen, és itteni fizetésből és nem nem sajnálom rá a pénzt mivel hobbi, ismerős a horgászatra költi el a fél életét na az mennyivel jobb hobbi? Vagy valaki piálni jár az gondolom sokkal jobb.... de sorolhatnám... szóval ha ezeket megnézzük, egész olcsó hobbi ez a céltalan autózgatás.. 2 hetente mondjuk 100 km az kb 2 hetente 2000 ft.. húha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!