Diesel autóval mennyi ideig tudnék még autózni, ha megszűnne a generátor töltése?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 18:02
1/10 anonim válasza:
Nekem már szakadt el az ékszíjam. Attól függ mekkora aksi van az autódban. Nekem 100-as volt, kb. 12 km-t tudtam még menni. Viszont ha nincs még éppen lehetőséged az autót szervizbe vinni, teheted azt, hogy kettesbe rakod a váltót és 2500-3500 közti fordulaton használod az autót. Olyan ez mint a bicikli dinamója. Pár napig mentem így anno. Persze az autó többet fogyaszt.
2/10 anonim válasza:
Egy régi adagolós szívódízellel (Pl. Csepel) amíg az üzemanyag ki nem fogy!
Egy mai elektronikával zsúfolt járművel néhány száz km-t.
Szerintem.
3/10 anonim válasza:
SzívóDÉ-vel vagy bármivel amin nem az ECU vezérli a befecskendezést hanem mechanikus úton megy amíg ki nem fogy az üzemanyag,bár egy idő után nem lesz világításod.
Egy modern géppel 30-40km-nél megáll a történet bármit is csinálsz.
4/10 anonim válasza:
ha minden fogyasztót lekapcsolsz akkor 30km tuti van benn...
5/10 anonim válasza:
Nemá, ennyit zabál az elektronika?
6/10 anonim válasza:
Persze.
Motorvezérlés, világítás, szenzorok, ABS, ESP, légzsákvezérlés, ha elektromos a szervó akkor az is, stb, nem sorolom, de ennyi.
7/10 anonim válasza:
Kamionban lehalt a generátor, helyzetjelzővel még elmentem 350 km-t :) ( elektromos adagolós dízel, ABS stb..)
8/10 anonim válasza:
Hogyne, csak neked mekkora akksid van, meg hány darab? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!