Ilyen létezik hogy 24 óra elteltével a szonda pozitív értéket mutasson?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt este meg ittam 2x 3cl házipálinkát, ami egy nagy felesnek felel meg, ez durván este 8-9 óra között volt, másnap autóba ültem és este 7-8 óra között sikerült kifogniuk a rendőröknek, sima közúti igazoltatás volt, kérdezte tőlem a rendőr hogy fogyasztottam e alkoholt? És hogy hajlandó vagyok e meg fújni a szondát természetesen az nap nem ittam semmit, és persze hogy hajlandó vagyok meg fújni. Meg is fújtam aztán mutatta felém a szondát a "0.07" alkohol szinttel, kérdi a rendőr tőlem hogy mennyit ittam, mondtam neki hogy én egy kortyot nem ittam az nap, nekem akkor még a fejemben meg sem fordult hogy én 24 órával ezelőtt este ittam. Jogosítványt nem vették el, viszont kaptam egy 30ezres csekket és 6 hibapontot. Már nem tudok semmit tenni ez ellen?2015. máj. 17. 13:05
11/13 anonim válasza:
hát nem tudom, volt olyan hogy este 23:00 körül megittam egy liter sört másnap délután szondáztattak és semmi!
Pedig ha iszok függetlenül testsúlyomtól 4 gramm lebontással számolok mintha 40 kg lennék.....:-) azaz egy 5,2% dreher 20.8 g bontva 4 grammal óránként akkor várok 5,2 órát :-)
Amúgy van szondám itthon de a biztos ami biztos mindig rászámolók, mert 1 üveg sörikét már 3 óra múlva nem mutat ki így befigyel a én 4 grammot bontok óránként!
Ahhoz hogy 24 óra múlva kimutasson valamit a szonda minimum 6-7 üveg sörre és pár feles erős házi pálinkára van szükség!!!!!!! :-)
12/13 anonim válasza:
Ha nagyon keveset mutat, van hogy megkérdezik használtad e az ablaktörlőt, mert akkor várnak pár percet és megismétlik újra. Olyan érzékeny a műszerük hogy ha elötte egy két perccel belélegezted az ablakmosó folyadék gőzét ,azt is kimutatja. Ilyenkor általában amíg ellenőrzik az iratokat a friss levegőn 3-4 perc elég. Utána meg szokták ismételni a szondáztatást és akkor már nem szokott mutatni semmit.
13/13 anonim válasza:
0.1 alatt sima ügy, nem ismered el és vérvétel, mire odaérsz, hogy leveszik már nyoma sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!