Ez milyen váltó? Nincs fordulatszám emelkedés leváltásnál
Figyelt kérdés
El nem tudom képzelni ez milyen váltó lehet, mert amikor vissza vált abszolút nincs fordulatszám emelkedés és még csak gázfröccsöt sem ad. (Mellesleg vannak olyan részek ahol kuplung nélkül vált, most akkor minek használja mégis időnként?)
https://www.youtube.com/watch?v=PKeK_IpQP2s
Ez egy audi quattro s1 amúgy de erősen módosított változat
2015. máj. 16. 16:54
1/5 vfrtom válasza:
2/5 vfrtom válasza:
Meg egy turbós , kihegyezett, kikönnyített motor kb 500-1000f/percet ejthet.
3/5 A kérdező kommentje:
de abszolút nem emelkedik a motor fordulatszáma visszaváltásnál, mintha egyfolytában be lenne nyomva a kuplung ez amit nem értek
2015. máj. 16. 18:01
4/5 vfrtom válasza:
Ha megnézed jobban visszaváltásnál lassít is és mindig a megfelelő sebességbe teszi. nyilván először vezeti.
5/5 anonim válasza:
Ez itt volt nálunk.Élőben láttam.Amugy holnap is versenyeznek.Megy ez a Béres gyerek is csak más kocsival.
Ahogy az előttem válaszoló irta:Ha megnézed jobban visszaváltásnál lassít is és mindig a megfelelő sebességbe teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!