Kezdő lánynak milyen motor kellhet? Többi lent.
"nem túl nagy a végsebessége"
mihez képest? :DD
mármint egy 125-öshöz képest kicsi. Egy alap simsonhoz képest? akkor azért már van különbség.
Egyértelmű,hogy a Derbi.Miért?Amint előttem is említették am6-os blokk van benne,ami a legjobb az 50-es kategóriában és 6 sebességes.A fogyasztása is kisebb mint egy robogónak mivel a váltónak köszönhetően nem pörög folyton a motor magas fordulaton+vízhűtéses.Nem önindítós tehát kisebb a hibalehetőség.Könnyű váz és könnyen kezelhető.No meg megjelenésre össze sem hasonlítható egy simsonnal vagy akármilyen robogóval.Megtanulsz vele motorozni és kihangsúlyozom "MOTOROZNI".Jól lehet uningolni és amúgy a végsebességet lehet befolyásolni.Ha utcán használod hátul mehet rá egy kis fogaskerék így a vége 110-120 is lehet.Ha endurozni akarsz akkor nagy fogaskerék így olyan erő lesz benne hogy induláskor simán felkapja az első kereket.Csak az a helyzet hogy a kettő egyensúlyban áll: Nagy erő=Alacsony végsebesség; Magas végsebesség=Kis erő.A normál gyári fogaskerékkel viszont könnyű terepen is boldogul és utcán is 80-90-et megy.Én csak ajánlani tudom.Ebben a kategóriában van még a yamaha dt 50 ami kb ugyan azt nyújtja csak drágább az alkatrész hozzá.
Remélem hasznos választ adtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!