Bikfic999 kérdése:
Típusazonos motorcsere?
Figyelt kérdés
W126 300SD motor csere kerdesem hogy eredetileg 3000es automata valtos motor volt benne. Mikor megvettem kezivaltos 5 hengeres motor volt benne. Felek nem megy at eredetvizsgan nem tudom nevemre irattni. Atvertek. Mit tudok tenni hogy atirathassam milyen motort tehetek bele csak 3000dt vagy akar nagyobb motrot is amivel gyartottak ezt a tipust a kesobbiekben. Elore is koszonom. Meghatalmazast irt hogy barmit kezdhetek az autoval#motorcsere #tìpusazonos
2015. máj. 15. 14:16
1/5 anonim válasza:
Nem is értem egészen.
Vettél egy autót úgy hogy fel se tűnt hogy nem az a motor van benne ami a forgalmiban? Vidd vissza, kérd vissza a pénzt. Elvileg eredetvizsgát kell csinálnod, úgyhogy bukott a dolog. Addig nem tudod átíratni a nevedre amíg az eladó nem papírozza le a motorcserét. Hiába raksz bele egy másik 3000 automatát, ha a motorszám nem stimmel úgyis bukott a dolog. Vidd vissza, elvileg az adásvételi alapján neked van igazad. Perrel is fenyegetheted.
2/5 anonim válasza:
Azt nézd meg hogy a forgalmi engedélyben a váltó típusához mi van beírva, ha kézi akkor ne izgulj.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonm a valaszt automata van beirva sajnos a motoszamor esetleg tudod hl talalom a motron? Lehet hogy csak valtot csereltek benne. Az eladot azota nem tudom elerni.
2015. máj. 15. 20:05
4/5 A kérdező kommentje:
A teljes igazsaghoz hozzatartozik azis hogy irt egy felhatalmazast hogy eljarjak barmilyen ugyben az autot illetoen plusz az adssvetelit ugy toltottuk ki hogy ranyomta az autokereskedos pecsetjet az osszes peldanyra plusz a tobbit nem toltottuk ki se datum semmi hogy ha lesz penzem atiratni majd elotte kitoltsem elcsesztem tudom . Mondjuk az adasvetlire azt irok amit akarok datum ar stb
2015. máj. 15. 20:07
5/5 anonim válasza:
W126-ban 10ből 2ben ha eredeti motor volt, ennél a tipusnál nagyon gyakori hogy beletettek kisebb és takarékosabb motorokat. Magyarán a luxusautóból sz*rt csináltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!